Wilson tovább fejlõdne

Miután két gólt szerzett a felnõtt csapatos bemutatkozásán, James Wilson célja, hogy a Manchester Unitednél a következõ szintre lépjen pályafutása.


A 18 éves csatár két góllal segítette csapatát a Hull City elleni 3-1-es sikerhez, ám hosszú volt az út számára azóta, hogy a Norwich elleni, U21-es bajnokin legutóbb az Old Traffordon szerepelt.

 

Wilson a szurkolókkal megtelt Álmok színházában sem mutatta az idegesség jeleit, kétgólos elõnyhöz segítette a Unitedet két remek lövéssel, amiket mindkétszer Marouane Fellaini készített elõ.

 

"Nagyszerû érzés volt, nem hasonlítható össze semmi mással" - mondta Wilson az MUTV-nek. "Az elsõ gól egyszerûen csak teljes eufória volt, a második pedig csodás élmény. A stadion sokkal másabb 75 ezer ember nélkül, de az is remek élmény, amikor az U21-esekkel kis szurkolótábor elõtt játszunk itt. Így, hogy ennyien itt voltak ma este, még jobb."

 

 

Egy hónappal ezelõtt közel került már a szerepléshez a fiatal csatár, hiszen a Newcastle elleni siker alatt a kispadon ült, de most, hogy már átesett a tûzkeresztségen, Wilson úgy érzi, képes megbirkózni az élvonalbeli labdarúgás igényeivel azt követõen, hogy idén képviselte az U18-as, az U19-es és az U21-es csapatot is.

 

"Úgy érzem, képes vagyok kezelni a játék sebességét és fizikális részét. Csak meg kell próbálnom annyi meccsen szerepelni, amennyin csak lehet, hogy tapasztalatot szerezzek. Ha képes vagy elõrelépni a klubban, akkor fejlõdsz, így az, hogy minden korosztályban gólt szerzel, az jó jelnek számít. Most itt tartok, de folytatnom kell a megkezdett utat."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!