De Gea a világ legjobbja lehet

Juan Mata és Javier Hernandez is biztos abban, hogy csapattársuk, David de Gea jó irányba tart ahhoz, hogy a világ legjobb kapusává váljon.


A United 1-es mezét viselõ hálóõr csütörtökön a szurkolók és a játékosok által is a szezon legjobbjának kijáró díjakat vehette át, nem meglepõ, hogy Hernandez és Mata is a spanyol portásra szavazott.

 

"Úgy vélem, nagyon kiegyensúlyozott játékos" - magyarázta Mata az MUTV-nek. "Sok pontot mentett meg nekünk és teljesen megérdemelte a díjakat ebben az évben. Tudom, hogy csak néhány hónapja jöttem ide, de nem csak én vagyok így ezzel. Minden játékos rá szavazott, megérdemelte."

 

"Õ egy nagyon kiváló kapus és szerintem a következõ évek során sok jó meccset és trófeát hoz majd nekünk. Õ egy nagyon-nagyon jó kapus, aki különbséget jelenthet és mérkõzéseket nyerhet. Ez az, amit a kapusoknak tenniük kell. Számomra a világ egyik legjobb kapusa õ és életkorával valamint azzal, ha ennél a klubnál marad, szerintem a világ legjobbja lehet."

 

 

Chicharito hasonlóan vélekedik és elmondta, De Gea hogyan lépett túl a média golyózáporán manchesteri pályafutásának korai szakaszában.

 

"Zseniális volt ebben a szezonban" - lelkendezett a mexikói. "David formája az idei év egyik csúcspontja. Fejlõdött. Mikor megérkezett ide, kritikákat kapott és voltak rossz pillanatai, de most bizonyított mindazoknak, akik nem hittek benne. A világ egyik legjobb kapusává válhat, nem csak a Premier League-ben. Ezt meccsrõl-meccsre bizonyította, mi pedig a következõ szezonban, a következõ öt és a következõ tíz évben is ilyen szinten akarjuk tartani õt. A klub egyik nagyon fontos játékosa lesz belõle."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!