Vidic hisz a belsõ védõkben

Nemanja Vidic szerint a Manchester United középsõ védelmének jövõje biztos, mert Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans készen állnak arra, hogy kitöltsék a keletkezett ûrt.


Vidic az Internazionale csapatához igazol, míg éveken át mellette szereplõ Rio Ferdinand is bejelentette távozását, így csak a két angol válogatott játékos, valamint az északír nemzeti csapat védõje maradt a keretben, mint középsõ védõ. A szerb nagyon hisz Jones és Smalling képességeiben - mindkettõ tagja Roy Hodgson világbajnoki keretének - valamint Evans-ében, aki a nyári felkészülési túrára felépülhet sérülésébõl.

 

"Errõl az új menedzser dönt majd, de azt kell mondjam, edzettem és játszottam ezekkel a srácokkal és megvan bennük minden olyan képesség, ami ahhoz szükséges, hogy top játékosokká váljanak" - hangoztatta Vidic a ManUtd.com-nak. "Elõször is, Chris Smalling és Phil Jones olyan személyek, akik hatalmas érdeklõdést vonzanak itt, hiszen az angol válogatott tagjai, az angol labdarúgás jövõjét jelentik, nem csak a Manchester Unitedét."

 

 

"Elég erõsek, gyorsak, technikásak ahhoz, hogy ebben a klubban játszanak és azt hiszem, most van itt az ideje annak, hogy elõrelépjenek a következõ évben és talán létre tudnak hozni egy új szövetkezést Jonny Evansszel. Hiszem, hogy õk hárman lesznek azok, akik folytatják és a következõ 7-8 évben a United védelmét alkotják. Úgy vélem, rendelkeznek azokkal a képességekkel és tapasztalattal, amivel elõre tudnak lépni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!