Januzaj hisz Van Gaal sikerében a Unitednél

Adnan Januzaj a Sky Sports News-nak elárulta, már alig várja, hogy együtt dolgozhasson Louis van Gaal-lal, és szerinte nagy jövõ elõtt áll a Manchester United.


Januzaj hétfõn elsõ edzésén vehetett részt a belga válogatott tagjaként a nyári világbajnoskágot megelõzõen, azt követõen, hogy a múlt hónapban szülõhazája mellett tette le a voksát a válogatottbeli szereplést illetõen.

 

Azonban nem csak a válogatottban fogják új impulzusok érni, hanem nyártól a Manchester Unitednél is, ugyanis szintén hétfõn bejelentésre került a klubnál Louis van Gaal menedzseri kinevezése, amelyet a 19 éves középpályás nagyon ésszerû döntésnek tart.

 

"Boldognak érzem magam, mert õ egy nagyszerû menedzser" - kezdte Januzaj.

 

"Rengeteg mindent nyert már pályafutása során, és már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassunk. Nagyszerû jövõ elébe nézünk."

 

 

Januzaj emellett megemlékezett Ryan Giggsrõl is, aki azzal együtt, hogy kinevezték a Manchester United másodedzõjévé, hivatalosan is bejelentette visszavonulását a profi futballtól játékosként.

 

"Mindig, amikor a pályán voltam, tanácsot kértem Giggsytõl, hogy miként játszak, és mit hogyan tegyek a pályán" - tette hozzá.

 

"Nagyon sokat segített nekem. Nagyszerû játékos volt, akit nagyon nagyra becsülök. Nagyon fontos, hogy legyen egy olyasvalaki a klubnál, mint õ."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!