Owen fitt és készen áll

Michael Owen kijelentette, teljesen egészséges és készen áll arra, hogy a United ünnepi mérkõzésein pályára léphessen.


A 31 esztendõs játékos október eleje óta nem lépett pályára, amikor is a Sunderland elleni találkozón térdín sérülést szenvedett, ám egy, a manutd.com-mal folytatott exkluzív csevegés közben kijelentette, õk készen áll, hogy gólérzékenységét újból felfedezze.

"Egészséges vagyok és teljes értékû edzést végzek három és fél hete." - mondta Owen. Mindenképp azon leszek, hogy visszakerüljek a csapatba. Ez nem könnyû a Manchester Unitednél.

 

 



Nyilvánvalóan nem. Vajon hány másik angol klub engedheti meg magának, hogy egy aranylabdást - aki a legjobb befejezõ csatárok között szerepel Angliában - elengedjen saját keretébõl?

Owen utolsó szereplése óta Sir Alex csapata 29 alkalommal volt eredményes (köztük hétszer a Blackburn ellen), ráadásul a 29 gólt 11 különbözõ játékos érte el.

Old Traffordon beverekedni a csapatba nem lesz könnyû, de elismeri, mindent megtettek annak érdekében, hogy a legutóbbi sérülésébõl maradéktalanul felépüljön.

"Minõségi játékosok vannak a Unitednél, ezért is kaphattam annyi idõt, amennyi kell a teljes felépülésemhez. Október eleje óta volt sérült a térdínem, amivel hat hétig voltam sérült. Azóta sikerült teljes értékû edzést végeznem és visszatérnem a 100%-os fittségemhez. Teljesen fitt vagyok és remélem, hogy a karácsonyi mérkõzéseken kapok is lehetõséget a pályán."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!