De Gea megszerezné Iniestát

A Manchester United kapusa, David de Gea nagyon örülne, ha Andres Iniestával csapattársak lehetnének az Old Traffordon.


David de Gea felfedte, szívesen együtt játszana a Barcelona sztárjával, Andres Iniestával az Álmok Színházában, ugyanis honfitársát a világ egyik legjobb játékosának tartja.

 

Louis van Gaal a világbajnokság után átveszi az írányítást a Vörös Ördögök kispadján, a hírek pedig arról szólnak, hogy a 62 éves menedzsernek már megvannak azon kiszemeltjei, akiket meg akar szerezni a nyári átigazolási idõszakban.

 

A hálóõr elmondása szerint, ha a klub játékosokat szeretne igazolni, akkor a La Liga hatszoros bajnok játékosát kéne megszerezniük.

 

"Ha lenne egy milliárdom, azt Iniestára költeném" - kezdte De Gea a Moviestarnak. "Õ a világ egyik legjobb játékosa. Karakteres, mind a képessége, mind pedig a góljai alapján. Igazi egyéniség."

 

 

A Manchester United hosszú ideje érdeklõdik támadó középpályások iránt - Toni Kroos-szal és Kevin Strootmannal hozták legtöbbet szóba Van Gaalt -, amely a rekordigazolás, Juan Mata januári érkezésével meg is valósult.

 

De Gea Iniesta felé irányuló dicsérõ szavai elõtt egy nappal egy másik Barcelona játékost, Cesc Fabregast környékezett meg, s próbálta az Old Traffordra csábítani.

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!