De Gea Mata megtartására ösztönzi Van Gaalt

A 62 éves menedzser már kiválasztotta nyári célpontjait, köztük középpályásokat is, de a kapus úgy érzi, honfitársa egy másik dimenziót ad a csapatnak.


David De Gea arra ösztönözte Louis Van Gaalt, hogy ne adja el Juan Matát, miközben az új menedzser letenné névjegyét a csapatnál.

 

A holland edzõ, aki a világbajnokság után veszi át a csapat irányítását, már kiválasztotta, kik a célpontjai a nyári átigazolási idõszakban, ebbe beletartozik Toni Kroos és Kevin Strootman is.

 

 

Juan Mata megdöntötte a United átigazolási rekordját, ugyanis a Chelsea-bõl 37,1 millió fontért érkezett januárban - 6 gólt szerezve 15 mérkõzésén - és De Gea úgy érzi, a játék más dimenzióját adja a manchesterieknek a támadó.

 

"Én nem adnám el Juan Matát. Õ egy nagyon fontos tagja a csapatnak" - mondta a Movistarnak. "Egy nagy ugrás volt a csapatnak Mata játéka, és remekül beilleszkedett a csapatba."

 

De Geának sokszor hallhattuk a hangját mostanában, ugyanis elõször Cesc Fabregast, utána pedig Andres Iniestát említette meg, hogy szívesen fogadná a csapatba.

 

A spanyol hálóõr reménykedett, hogy debütálhat a válogatottban Matával, Fabregassal és Iniestával karöltve, Bolívia ellen pénteken ám végül ez nem történt meg.


www.goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!