Fergie: United megfigyelõk lehetetlen küldetése

Sir Alex Ferguson szerint a Vörös Ördögök megfigyelõinek lehetetlen küldetésük van, mikor a trió pótlására akarnak megfelelõ játékosokat találni.


A menedzser és megfigyelõi már egy ideje keresgélnek a piacon, hogy Gary Neville, Paul Scholes és Ryan Giggs visszavonulásával pótolni tudják a helyükön keletkezett ûrt.

A "túlélõ" triónak egy éves szerzõdése van az Old Traffordon és fontolóra veszik egy esetleges jövõ szezonra szóló szerzõdés hosszabbítást is.

Leginkább a sérülések miatt hátráltatott Neville esetében áll fenn a kérdés, vajon folytatja-e a jövõ februárban 36 éves játékos, vagy visszavonul.

A 37 éves Giggs és a 36 éves Scholes azonban nagy eséllyel elfogadja majd a jövõ évre szóló hosszabbítást.

Ám hogy megfelelõ utódot találjanak a hármasnak - akik összesen több, mint 2000 alkalommal léptek pályára a United színeiben - a United a világ minden részén kutatja a lehetséges játékosokat.

A walesi Giggs helyére az utóbbi idõben a Tottenhamben szereplõ szintén walesi Gareth Balet látnák alkalmasnak. A 21 éves bal oldali középpályás 2007-ben majdnem csatlakozott is a Unitedhez, bár végül a Spurshöz került. Ebben a szezonban elõtérbe került, fõleg a Bajnokok Ligája szereplése miatt, de a Spurs elnöke, Daniel Levy ragaszkodik ahhoz, a játékosuk nem eladó.

 

 



Az Inter dinamikus játékmestere, Wesley Sneijder lehetne az a játékos, akivel pótolhatnák Paul Scholest. Ráadásul a milánói gárdánál kialakult helyzet miatt - Benitezt eltávolították - információk szerint esélye is lenne a Vörös Ördögöknek a játékos megszerzésére.

 

 



A Manchesteriek figyelemmel kísérik az Olymiakos jobb oldali védõjét, Vassilis Torosidist is azzal a nem titkolt céllal, hogy Neville pótlását megtalálják.

 

 

 

 

Manchester Evening News 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!