Van Persie tele ambícióval

Robin van Persie továbbra is keményen dolgozik, hogy legjobb formájába tudja segíteni Hollandia csapatát a világbajnokságon.


Megelõzve a várva várt eseményt Brazíliában, a 30 éves csatár az Inside Unnitednek adott exkluzív mély-interjújában beszél pályafutásáról. 

 
Van Persie a United új menedzsere, a holland Louis van Gaal kezei alatt készül a versenyre, még mielõtt a tréner átvenné a Vörös Ördögök irányítását.
 
"Nekem van a legjobb munkám a világon" - lelkesedett Robin.
 
"Azért kezdtem el anno futballozni, mert imádtam játszani és ez semmit sem változott az évek során. Még mindig imádom a focit, ez ad értelmet az életemnek."
 
"Szeretem a futball adta kihívásokat, imádok edzeni, mindig tanulni valamit, amivel tökéletesíthetem a tudásom. Nem tudom mi lehet a maximum, de mindig arra törekszem, hogy jobb legyek."
 
 
"Ideális esetben szívesen játszanék akár 40 éves koromig is és még tovább, mert ez az, amit akarok, mert ez az, amit nagyon élvezek és ez az, amit egész életemben csináltam. Ki szeretném nyújtani ezt az élményt, addig ameddig csak lehetséges. Szeretnék egy hosszú pályafutást alatt megélni még sok szép pillanatot, annyit amennyi csak lehetséges."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!