Rooney: Le kell gyõzni Uruguay-t

Wayne Rooney szerint élet-halál kérdése csütörtökön Uruguay legyõzése.


A Háromoroszlánosok csapata szombaton 2-1-es vereséget szenvedett Olaszország válogatottjától, így veszélybe került továbbjutásuk a világbajnokságon. Rooney szerint gyorsan meg kell szabadulniuk a vereség okozta csalódástól, és csakis a gyõzelem megengedett a folytatásban.

 
"Tudjuk, ha veszítünk veszélybe kerülünk, ez inspirál majd bennünket. Valószínûleg meg kell nyernünk, mindkét csoportmérkõzést. Nagy szükségünk lenne egy magabiztos gyõzelemre Uruguay ellen."
 
"Folytatni akarjuk a versenyt, igyekszünk pozitívak maradni és jobban teljesíteni. Nem volt szerencsénk az olaszok ellen, ezért a következõ meccsen nincs pardon." 
 
"Az Uruguay elleni mérkõzés az egyik, amit biztosan tudunk, hogy képesek vagyunk megnyerni. Van néhány igazán remek játékosuk, ahogy nekünk is. Megyünk és mindent megteszünk, hogy megszerezzük a három pontot. "
 
Rooney szélen játszott Olaszország ellen, mely nem a megszokott helye, de így is nagy mértékben hozzájárult remek keresztlabdájával az egyenlítéshez. Ennek ellenére továbbra is szóbeszéd marad, hogy a csatárnak kezdõszerep jut-e Roy Hodgson keretében.
 
 
"Keményen dolgozom, hogy helyem legyen a kezdõben, de soha nem gondoltam, hogy ez a hely garantált a számomra. Nem várom el, csak vágyom rá. A menedzser választ, sok fiatal szeretne szerephez jutni és keményen megdogoznak ezért. Az edzõ elõtt több lehetõség is van, bárkit is választ tiszteletben tartom a döntését. Azt hiszem eléggé világos mit várt tõlem, szélen volt rám szükség, így ott kellett helytállnom."
 
Arra a kérdésre, hogy képes volt-e szélen is jól teljesíteni, a játékos a következõ választ adta: "Ezt nem az én dolgom megítélni. Élveztem a játékot, sajnos vesztettünk, de megpróbáltam mindent. Jó lett volna, ha sikerül gólt lõnöm, bár volt szerepem az egyenlítésben, de a gyõzelmet nem tudtuk megszerezni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!