Welbeck kiáll Rooney mellett

Danny Welbeck szerint Wayne Rooney képes jelentõs hatást gyakorolni a játékra a világbajnokságon, még ha nem is a saját posztján játszik.


Rooney Daniel Sturridge-nek adott tökéletesen kivitelezett gólpasszával segítette Angliát találathoz a végül 2-1-es vereséggel záruló, olaszok elleni találkozón.

 
A United 10-es számú játékosának teljesítményérõl csapattársa, Welbeck beszélt az Uruguay elleni, csütörtöki döntõ összecsapást megelõzõ edzésen.
 
 
"Wazza egy klasszis futballista, és bárhol is jusson szerephez, képes hatalmas hatást gyakorolni a játékra" - magyarázta Welbeck.
 
"Tudja mit kell tennie akkor is, ha nem a posztján játszik. Néha eléggé frusztráló lehet máshol szerepelni, de ez is benne van a fociban és most ezt kellett tennie. A menedzser dönt, nekünk pedig a legjobb tudásunk szerint végre kell hajtanunk a feladatot."
 
Welbeck úgy érzi, túl nagy felhajtás van Rooney szerepe körül, de tudja, hogy a 28 éves csatár képes megbirkózni a ránehezedõ nyomással.
 
"Wayne egy tapasztalt játékos, tudja kezelni az ilyen helyzeteket. Sok mindent megélt már a karrierje során, nem csak a Unitedben, a Premier League-ben, a Bajnokok Ligája elõdöntõ és döntõjében, de a válogatottban is. Már megszokta, hogy nagy nyomás nehezedik rá, de képes kizárni a külvilágot és csak a játékra koncentrálni." 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!