Valencia hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Antonio Valencia új, hároméves szerzõdést kötött a klubbal, amely 2018 júniusáig tovább hosszabbítható.


Az ecuadori szélsõ 2009 augusztusában mutatkozott be a Vörös Ördögök színeiben. Azóta 191 alkalommal öltötte magára a klub mezét és 21-szer volt eredményes. Két bajnoki és egy Ligakupa címet nyert a csapattal.

 

"Nagyon örülök, hogy Antonio aláírta új szerzõdését" - mondta Ryan Giggs, a klub menedzserasszisztense. "2009-es érkezése óta fantasztikus, amit a klubért tett."

 

"Antonio egy nagy erõs játékos, nagyszerû sebességgel és rendkívül sokoldalú. Nagyon profi az, ahogy az edzésekhez viszonyul és nagyon örülök, hogy továbbra is elkötelezte magát a klubhoz."

 

 

"A Manchester Unitednél eltöltött idõm olyan, mintha álmom vált volna valóra. Elsõ ecuadori játékosként Premier League trófeát nyerni nagyon büszke pillanat volt nekem és a hazám számára is" - nyilatkozta Valencia.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerzõdésem és nagyon várom már a munkát Louis van Gaallal. Hatalmas a csapatszellem a klubnál és mindannyian eltökéltek vagyunk, hogy visszatérjünk a gyõzelem útjára."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!