Van Gaal: Már megint trükköz a FIFA

A holland menedzser, aki a világbajnokságot követõen veszi át a Manchester United irányítását, szeretné elkerülni Brazília válogatottját a következõ körben.


Van Gaal a ma esti, Chile elleni találkozó elõtt a következõképpen nyilatkozott: "Azt hiszem, a két csapat egyformán erõs."

 
"Chile válogatottja hihetetlenül szenvedélyes és nagyon jól szervezett. Szívesen támadnak, õk is egy olyan csapat, amelyiknek van elég önbizalma, ezt kell majd kihasználnunk."
 
 
Arra a kérdésre, hogy szeretné-e elkerülni a brazil gárdát, a következõt válaszolta:"Határozottan. Ha választhatnék elkerülném õket, hisz a fogadó ország mindig elõnyt élvez."
 
"Könnyen el tudom képzelni, hogy Brazília sem nagyon akar szembenézni velünk. Sok gólt lõttünk. Ez igaz És ezek fantasztikus gólok voltak. Ez is igaz." 
 
Majd a United szurkolók fülének nem szokatlan módon, bírálta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget.
 
 
"A FIFA meccsein, állandóan a fair play-rõl szólnak a reklámok, közben meg most is trükköznek. Ez nem fair play! Csak feltételezem, hogy Brazília tudja a kötelességét. Csak az a kérdés, hogy a FIFA mi a fenéért tervezte így a menetrendet? A házigazda négy órával utánunk játszik, amikor már tudni fogja az eredményt, azaz eldöntheti, hogy kivel kerüljön szembe a nyolcaddöntõben" - háborgott a holland tréner.
 
Egyéb forrás: dailymail.co.uk
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!