Smalling: Jöjjön az új szezon!

A Manchester United védõje, Chris Smalling eltökélt szándéka, hogy mind klubjában, mind pedig a válogatottban bebetonozza helyét.


Smalling pályán volt a Costa Rica elleni, gólnélküli döntetlennel záruló bosszúságnak, ez volt az egyetlen fellépése az angol válogatottban a világbajnokságon, ott, ahol Olaszországtól és Uruguay-tól is vereséget szenvedtek a 'Háromoroszlánosok'.

 

Most, hogy biztonságban hazaért a válogatottal, a United ígéretes tehetsége bevallja, már nagyon várja, hogy szeptemberben elkezdõdjenek a 2016-os Európa-bajnokság selejtezõi és reméli, hogy biztatóan indul majd a szezonja klubcsapatával, amivel biztosíthatja majd helyét roy Hodgson válogatottjában.

 

"A következõ szezonban arra figyelek, hogy megszilárdítsam a helyem" - mondta Smalling a theFA.com-nak, mielõtt a válogatott elindult volna Anglia felé. "Vége van a szezonnak, úgyhogy most kis szünetre fogunk menni. De úgy érzem, ha kapok majd egy esélyt, ahogy Costa Rica ellen is kaptam, akkor hozni fogom, amit elvárnak."

 

 

"Roy tudja, hogy középsõ védõ vagyok és igazán azt akarom, hogy bebetonozzam a helyem a kezdõben és én legyek az elsõ számú választás. Remélhetõleg, ha a nyáron visszatérhetek majd a klubhoz és ott játszhatok, akkor a válogatottnál is megszilárdíthatom a helyem. Készen állok erre."

 

Smalling a szurkolókat is dicsérte, akik a Costa Rica elleni találkozón is a csapat mögött álltak: "Nagyon megindító volt az a pillanat, amikor a végén is mögöttünk álltak. Még amikor Belo Horizontében odaértünk a hotelhez, ott is éljeneztek a csalódás ellenére is. Elfogadod, ha ellenünk fordulnak, de nem tették - félelmetesek voltak mindvégig. Nagyszerû volt ezt látni és hajt minket, hogy következõ alkalommal bizonyítsunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!