Shaw átesett az orvosi vizsgálaton

Luke Shaw átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, így már semmi sem választhatja el attól, hogy aláírja a 30 millió fontos átigazolását szentesítõ szerzõdését.


A Southampton védõje pénteken napközben egy hátsó úton érkezett meg Carringtonba a Manchester United edzõkomplexumába, miután csütörtökön este, illetve pénteken reggel már sikeresen átesett az ilyenkor szokásos teszteken és terheléseken, hogy a klub vezetõségével találkozva körbevezessék a klub bázisán.

 

A baloldali védõ mindenben megegyezett már korábban a Vörös Ördögökkel, így hetente 160 ezer fontos fizetés üti a markát, amellyel a világfutball legjobban fizetett tinédzserkorú játékosává avanzsál.

 

 

Ezzel meglesz Louis van Gaal menedzseri érájának második igazolása, miután tegnap már hivatalosan is bejelentette a klub az Athletic Bilbao középpályása, Ander Herrera leigazolását.

 

A Manchester United egyébként már régóta nagy erõkkel követi Shaw pályafutásának alakulását, aláírásáért pedig nem kisebb riválisokkal kellett megküzdenie, mint a Manchester City és a Chelsea.

 

A klubnál abban reménykedtek, hogy már a világbajnokság elõtt nyélbe üthetik az üzletet, de tervüket keresztül húzta, hogy a Southamptonnál új menedzsert kerestek a Tottenhamhez távozott Mauricio Pochettino helyére, akit azóta Ronald Koeman váltott.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!