Hivatalos ajánlat a dél-amerikai labdazsonglõrért?

A Manchester United ajánlatot tett a Fiorentina jó formában lévõ kolumbiai játékosáért, Juan Cuadradoért. Minderrõl a Gazzetta dello Sport és a Sport Witness számolt be.


Miután egy nagyszerû szezont zárt a Fiorentinával, a 26 éves szélsõ kulcsszerepet játszott Kolumbia elõretörésében a világbajnokságon, ahol a dél-amerikai válogatott már a negyeddöntõben van. Habár csapata kitart 50 millió eurós kivásárlási ára mellett, a United 40 millió eurót ajánlott a szélsõ középpályásért.

 

Louis van Gaal két érkezõre már elköltött 60 millió fontot, miután Ander Herrerát és Luke Shawt elhozta az Athletic Bilbaóból és a Southamptonból, de nem hajlandó megadni a firenzeiek által kért pénzt.

 

 

Nem tagadhatjuk azonban, hogy a United profitálna egy szélsõ érkezésébõl, miután Nani, Ashley Young és Antonio Valencia keveset mutatott fel a 2013/14-es szezonban.

 

A trió csak négy gólt és négy gólpasszt hozott össze a Premier League-ben. A klub szerencséjére két játékos is otthon van még szélsõként. Adnan Januzaj, a nagy jövõvel rendelkezõ fiatal játékos, valamint Juan Mata is tud jó teljesítményt nyújtani ezen a poszton, de még egy szélsõ érkezése is jó üzlet lenne a csapat számára.


www.caughtoffside.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!