Legendák méltatják a visszavonuló Robot

Sir Alex Ferguson és Ryan Giggs is tisztelettel adózik Rob Swire elõtt, aki a mai napon jelentette be visszavonulását 23 évnyi manchesteri munkássága után.


Swire 1991-ben csatlakozott a klubhoz és Jimmy McGregor, valamint David Fevre segítõje is volt azt megelõzõen, hogy 1999-ben õ lett a fizioterapeuták fõnöke a klubnál. Sir Alex és Giggs is együtt dolgozott Robbal és mindketten jókívánságukat szeretnék átadni Swire-nek a visszavonulása miatt.

 

"Emlékszem, amikor Rob elkezdte a munkát a klubnál - nagyon lelkes fiatalember volt és mindig nagyon figyelt arra, hogy megpróbáljon fejlõdni és minél többet tanulni" - mondta Sir Alex a ManUtd.com-nak.

 

"Nagyon szerencsés voltam, hogy a klubnál eltöltött idõm során számos, igen hûséges munkatárs dolgozott velem, olyanok, mint Rob, Les Kershaw, Dave Bushell, Jimmy Ryan, Paul McGuinness- mindannyian 20-25 évig dolgoztak velem. Rob csodálatosan hûséges volt. Õ egy remek, imádnivaló ember. Soha nem volt egyetlen vitám sem vele. Nyilvánvalóan áttekintette pályafutását most és szeretne több idõt tölteni a családjával."

 

"A labdarúgásban rengeteg embert elragad a celeb státusz és persze volt néhány fantasztikus játékosunk is, de ez soha nem hatott olyan stábtagokra, mint Rob. Õk mindig segítettek a játékosoknak a földön maradni és ez elismerõ egy olyan klubnak, mint amilyen mi vagyunk. Igen hosszú ideig dolgoztam Robbal és nagyon büszke vagyok a munkájára. Nagyon jó szolgálatot tett a klubnak és minden jót kívánok neki a jövõre nézve."

 

 

Giggs hasonlóan vélekedett, hozzátéve: "Rob nagyszerûen szolgálta a klubot és amíg vissza tudok emlékezni, õ már itt volt akkor is. Mindig nagyon büszke volt a munkájára, igazi profi volt."

 

"Szeretnék köszönetet mondani minden segítségért és útmutatásért, amit az évek során adott, valamint hogy fontos szerepet játszott abban, hogy ilyen sokáig a pályán maradhattam. Fáradhatatlanul dolgozott a csapatért és alig hagyott ki napokat azóta, hogy csatlakozott hozzánk."

 

"Tudom, hogy élvezni fogja, hogy több idõt tölt családjával és biztos vagyok abban, hogy látni fogjuk õt többször is az Old Traffordon a következõ szezon során, amikor kilátogat meccsekre."

 

"A Manchester United minden tagja nevében szeretném szívélyes jókívánságunkat tolmácsolni Rob számára!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!