Fellaini harcolni fog Unitedes jövõjéért

A belga középpályás nagyon nehéz idõszakon van túl elsõ Old Traffordon töltött szezonját követõen, de kész maradni és letenni névjegyét az új szezonban.


Marouane Fellaini nem adja fel karrierét a Manchester Unitednél harc nélkül, és készen áll arra, hogy meggyõzze a Manchester United újdonsült menedzserét, Louis van Gaal-t arról, van maradása a Vörös Ördögöknél.

 

Számos olyan információ jelent meg a sajtóban, hogy a jelen pillanatban a holland válogatott szövetségi-kapitányi posztját ellátó szakember hazaüzent Brazíliából a klub ügyvezetõ-igazgatójának, Ed Woodwardnak, hogy készítse elõ a hórihorgas játékos eladását, miután szeretné, ha tiszta lappal kezdhetné meg a munkát Manchesterben a világbajnokság végeztével.

 

Azonban a Manchester Evening News értesülései szerint semmilyen ehhez hasonló üzenet nem érkezett a klub vezetõségéhez, a 26 éves középpályás távozása pedig nincs napirenden, így az se, hogy a Juventusnak adnák el 22 millió font ellenében.

 

 

Fellaini volt a Manchester United egyetlen igazolása a tavaly nyári átigazolási idõszakban azt követõen, hogy David Moyes átvette honfitársa, Sir Alex Ferguson örökét. A ránézésre is túlzónak tûnõ 27.5 millió fontos vételár, egy csuklósérülés azonban bizonyosan egyáltalán nem segítette a könnyed átmenetet a Goodison Parkból az Old Traffordra.

 

Miután tehát nem történt semmiféle instrukció Fellaini távozásának elõkészítését illetõen, így a játékos szeretné bizonyítani, hogy debütáló szezonja nem a valós képet mutatta arról, mit is tud õ nyújtani a United és szurkolói számára.

 

Fellaini nemrég tért vissza Európába, azt követõen, hogy Belgium pénteken búcsúzott a világbajnokságtól Argentínával szemben, ahol bár az elsõ csoportmeccsen nem kezdett, de az Algéria elleni mérkõzésen csereként beállva gólt szerzett. Ezt követõen már kirobbanthatatlan volt a kezdõbõl.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!