A kapusok imádják az új mezt

David de Gea és Anders Lindegaard is tisztában van azzal, mit jelent a United mezét viselni és mindketten nagyon várják már, hogy felvehessék a legújabbat.


A két hálóõr az LA Galaxy, az AS Roma, az Inter és a Real Madrid elleni mérkõzésekre készül, amelyeket a 2014-es felkészülési túrán játszik majd a csapat. Ezeken a találkozókon már az új mezben védenek a kapusok, amit nagyon várnak már.

 

"Nagyon kényelmes és szép ez a mez" - magyarázta de Gea. "Nagyon sokat jelent nekem az, hogy a United mezét viselhetem, ezzel a címerrel a mellkasomon. Minden mérkõzésen nagyon büszkének érzem magam és nagyon várom már, hogy elõször felhúzhassam magamra meccsen is ezt."

 

 

Ami Lindegaardot illeti, a 30 éves portást - aki 2011 januárjában érkezett az Old Traffordra - szintén lenyûgözte az új szerelés.

 

"Nagyon tetszik" - kezdte Anders. "Mindig izgalmas idõszak, amikor új mezzel áll elõ a United, ez egy legendás mez és soha nem lehet tudni, milyen lesz az új. Nagyon imádom ezt a mostanit. Úgy tûnik, visszatértek az alapokhoz vele. Egyszerû és csodaszép."

 

"Nyilván rengeteget jelent a United mezét viselni. Gyerekkorom óta láttam, hogy játékosok hordták a United mezét és hogy én is megtehetem ezt, ez nagyon büszkévé tesz. Mindig nagyon büszkén viselem a United mezét."

 

 

Mint gyerekkora óta United szurkoló, a dán kapus egész életében a Vörös Ördögöket követte és mint minden fiatal drukker, õ is számos szerelést gyûjtött össze. De melyik volt az elsõ számára?

 

"A legelsõ mezem valószínûleg a régi klubom, az Odense meze volt" - emlékezett vissza. "Külföldi mezek közül unitedes mez biztosan. Otthon van belõle összeválogatva elég."

 

"Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnék jelölni kedvenc mezt, de ami kilóg számomra, az a 94/96-os hazai mez. Tisztán emlékszem rá. Mint ahogy Peter Schmeichel mezére is, aminek zöld ujja volt, talán az a kedvencem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!