Erõs keret utazik az amerikai túrára

Hivatalosan is bejelentették a Manchester United részérõl a 2014-es felkészülési túra keretének összetételével kapcsolatos részleteket. Az Egyesült Államokban rendezendõ túrán számos új arc is felfedezhetõ lesz, indulás július 18-án.


Gyakorlatilag egybõl, a 2014-es világbajnokság zárását követõen csatlakozik majd újdonsült csapatához Louis van Gaal, és mindvégig a Vörös Ördögök mellett lesz a 2014-es felkészülési túra során, így már õ ülhet az elsõ, Los Angeles Galaxy elleni összecsapáson is a kispadon, amelyet július 23-án rendeznek majd a Rose Bowl Stadiumban a Chevrolet Cup keretén belül.

 

A Manchester United számos, nyáron Brazíliát megjárt játékosa is ott lesz az elsõ pillanattól kezdve a túrán, úgy mint Wayne Rooney, Juan Mata, David de Gea és Shinji Kagawa.

 

 

Az ismerõs arcok mellett azonban újak is edzésre jelentkeznek majd, hiszen a két új igazolás, Ander Herrera és Luke Shaw is az utazó keret része lesz, és így be is mutatkozhatnak új kenyéradójuk színeiben. A végsõ keret július 18-ig nem kerül megerõsítésre, azaz addig a napig, amikor a csapat elindul az Államokba. Talán a manchesteriek néhány fiatal játékosa is részese lehet az utazó csapatnak, ugyanis a világbajnokságon a csoportkörnél tovább jutó játékosok esetében csak késõbb lesz bejelentés a túrán való részvételük mikéntjét illetõen.

 

Az LA Galaxy elleni nyitómérkõzést követõen a United az International Champions Cup-on (ICC) vesz majd részt, ahol az AS Romaval Denverben (július 26.), az Internazionalevel Washington DC-ben (július 29.), míg a Real Madriddal Michinganben (augusztus 2.) mérkõzik majd meg a Van Gaal-legénység. Ha a Unitednek sikerül majd kivívnia a továbbjutást csoportjából, akkor augusztus 4-én játszik majd a döntõben a másik csoport legjobbjával Miamiban.

 

Túrájuk során szinte végig rekordméretû közönség elõtt játszhat majd a húszszoros angol bajnok, ezek közül is kiemelkedik majd a Real Madrid elleni mérkõzés, amelyet biztosan teltház elõtt játszanak majd Michinganben, a túra állomásainak legnagyobb befogadóképességû stadionjában.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!