Nem hosszabbít a Nike

Megerõsítették a Nike részérõl, hogy a 2014/2015-ös szezont követõen nem hosszabbítják meg mezgyártói szerzõdésüket a Manchester Uniteddel.


Egy napnyi pletykaáradatot követõen megerõsítést nyert, hogy az amerikai sportszergyártó óriásvállalat nem hosszabbítja meg a következõ szezonban lejáró szerzõdését a Vörös Ördögökkel.

 

Hétfõn robbantotta a bombát a Reuters hírügynökség, hogy a Nike nem folytatja mezgyártói tevékenységét a Manchester United partnereként 2015 június végét követõen, amelyet a végsõ megerõsítést megelõzõen még határozottan cáfoltak.

 

 

Mindez azért is volt nagyon érdekes, mert a hír csak pár órával azt követõen látott napvilágot, hogy a klub új, immáron a Chevrolet mezszponzorációjával ellátott 2014/2015-ös hazai mezét hivatalosan is bejelentették a nagyközönség számára.

 

 

Talán mindez egy válaszlépés volt a vállalattól a Manchester United által kért összegre - vagy éppen Oregonban úgy gondolják, hogy a Manchester United a tavalyi szezonbeli szenvedését követõen már nem képvisel olyan erõt mint korábban.

 

 

Ugyanez az analógia ráhúzható általánosságban a Nike és az angol futball kapcsolatára is, ugyanis így a 2015/2016-os szezontól már sem a Manchester Unitednek, sem pedig az Arsenalnak nem õk lesznek a mezgyártói.

 

Szakértõk szerint egyértelmû, hogy ezáltal az Adidas lehet a Manchester United mezgyártója, bár néhányan a Liverpoolt is szponzoráló amerikai Warriort is emlegetik.


101GreatGoals.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!