De Gea várja a Real elleni összecsapást

A Manchester United kapusa alig várja, hogy a 2014-es túra során újra pályára léphessen a Real Madrid ellen.


A 2014-es túra során a United többek közt a Real Madrid ellen is pályára lép Ann Arborban egy "Nemzetközi Bajnokok Kupája" nevû esemény keretén belül. További mérkõzések lesznek még a Róma ellen Denverben, az Inter ellen pedig Washingtonban. A United kapusa teltházas meccsre számít a La Liga egyik legjobb csapata ellen.

 

"Ez egy spanyol csapat és én szívesen játszom ellenük" - árulta el a kapus a manutd.com-nak." Különleges mérkõzés lesz számomra. A mérkõzés barátságos mivolta miatt kisebb lesz a nyomás a csapaton, de mindent megteszünk, hogy gyõztesen hagyjuk el a stadiont."

 

"Bár ez még csak a felkészülési idõszak része, mégis mindenkinek a legjobb teljesítményt kell nyújtania, hiszen nagy keret utazik a túrára és mindenkitõl a legjobb teljesítményt várják. Remélhetõleg nyerni is tudunk majd!"

 

A három európai csapat elleni meccs mellett a United a Chevrolet kupa keretén belül még a Los Angeles Galaxy ellen is pályára lép. De Gea úgy érzi, hogy az MLS-ben szereplõ csapat kiváló ellenfél lehet. "Biztos vagyok benne, hogy kemény mérkõzésre számíthatunk és ez segíteni fog minket a felkészülésben is."

 

 

Eltekintve az elõttük álló izgalmas mérkõzésektõl, a United egyese nagyon várja, hogy újra találkozhasson csapattársaival még az indulás elõtt.

 

"Hosszú idõ után találkozunk újra és már indul is a következõ szezon" - mondta. "Várjuk nagyon az edzéseket, melyek biztos nagyon kemények lesznek, de élvezetesek!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!