Felkészülési meccs a Valencia ellen

A Manchester United egy különleges, 'REUNITED 14' elnevezésû rendezvény életre hívását jelentette be a mai napon, amely augusztus 12-én kerül megrendezésre az Old Traffordon. Ezzel ünnepelnék a klub számos mérföldkövét a 2014/2015-ös szezon elõtt.


A pályán a Manchester United új menedzserük, Louis van Gaal Old Traffordon való bemutatkozását a Valencia CF elleni mérkõzéssel ünnepelné, amelyen Ryan Giggs elõször sétálhat majd ki a játékoskijáróból, mint a csapat másodedzõje.

 

Emellett a mérkõzésen mutatkozhat be a hazai publikumnak a Vörös Ördögök eddigi két új nyári igazolása, Ander Herrera és Luke Shaw is.

 

 

Az összecsapáshoz kapcsolódóan a Manchester United szurkolóinak minden korosztályát kiszolgáló családbarát szórakoztató rendezvényeket is tartanak majd a stadion környezetében. További részleteket ezzel kapcsolatban majd késõbb hoznak nyilvánosságra.

 

"Ez az esemény egy új fejezet kezdetét hivatott ünnepelni az Old Traffordon. Új menedzser, és új játékosok mutatkozhatnak be hazai közönség elõtt, így a REUNITED 14 tökéletes lehetõség a szurkolók számára, hogy részesei legyenek a klub történetének egy különleges eseményének" - kezdte Richard Arnold, a Manchester United csoport ügyvivõ igazgatója.

 

"Miután számos megünneplendõ mérföldkõ, és egy várhatóan nagyon izgalmas szezon áll elõttünk, így a REUNITED 14 mindenki számára kötelezõ."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!