Fletcher és a United várja van Gaalt

Darren Fletcher szerint nagy a zsongás az Aon Training Complexen belül, hisz a játékosok várják már az új menedzsert, Louis van Gaalt.


Van Gaal a világbajnokság után találkozik új csapatával. Ez a pillanat egyre közelebb kerül, hiszen a menedzser szombaton, a harmadik helyet eldöntõ meccsen a házigazdák ellen küldi pályára Hollandiát, ami után véget ér számukra a torna.

 

Fletcher elismerte, a Vörös Ördögök már nagyon izgatottak, hogy elkezdjék a munkát a holland szakemberrel és felálljanak az utóbbi szezonból.

 

"Ez egy újabb szezon és nagyon izgalmasnak ígérkezik" - mondta a középpályás a Valencia elleni felkészülési találkozó bejelentésére rendezett sajtótájékoztatón.

 

"Van pár új igazolás és igazán nagy a mozgolódás a játékosok között. Mindenki nagyon várja már, hogy megérkezzen az új menedzser és hozza magával az eszméit."

 

"A tavalyi szezon csalódását követõen elõre akarunk törni. Eltökéltek vagyunk, hogy jól szerepeljünk a szurkolóink miatt és visszakerüljünk oda, ahova tartozunk."

 

A 'REUNITED 14' elnevezésû esemény, melynek része lesz augusztus 12-én, az Old Traffordon lejátszandó, Valencia elleni felkészülési mérkõzés is, valószínûleg az elsõ alkalom lesz Ander Herrerának és Luke Shaw-nak, az új igazolásoknak, hogy megtapasztalják, milyen is az Old Traffordon manchesteriként pályára lépni.

 

"Az Egyesült Államokban kapnak egy kis ízelítõt, de az semmi ahhoz képest, hogy milyen az Old Traffordon játszani" - folytatta Darren. "Az az igazi. Várni fogják - ez egy csodálatos aréna."

 

 

"Barátságos találkozóról beszélünk, úgyhogy ez csak egy könnyed bemutató lesz, ám utána rájönnek majd a bajnokik alatt, milyen is az Old Trafford valójában."

 

Ezt megelõzõen Fletcher még felkészülési szezonra megy - 2010 óta elsõ alkalommal -, amikor a Vörös Ördögök a jövõ héten elutaznak az Államokba. A skót az elõzõ években betegség miatt hagyta ki a felkészülési túrákat.

 

"Körülbelül az utóbbi három évben nem voltam olyan helyzetben, hogy végig tudjam csinálni a felkészülést, szóval totál izgatott vagyok. Ideális forgatókönyv ez számomra és nagyon várom, hogy a lehetõ legjobb szintre építsem az erõnléti állapotomat."

 

"Ez a felkészülés fontos lesz számomra, tudva azt, mire is épül a játékom nagy része. Mindannyian ugyanabban a helyzetben vagyunk - le kell nyûgözzük az új menedzsert, ez velem sincs másképp. Minden alkalom során, amit kapsz, meg kell mutatnod, hogy elég jó vagy."

 

"Ez egy kihívás persze, de a labdarúgás egy kihívás. Imádom a klubot, 15 éves korom óta itt vagyok, ezért a tavalyi szezon és a saját egészségi állapotom is csalódásként értékelhetõ." 

 

"De úgy vélem, fényes szezon elõtt állunk. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, ezért ki kell menni, csinálni kell, ezt próbálom majd én is megtenni."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!