Jelentkezz és játssz Te is a FIFA 11 kupán!

Most kipróbálhatod tudásod más United szurkolók ellen is, méghozzá a FIFA 11-ben! Jelentkezz és játssz velünk!


Jelentkezés feltételei, határidõ: a játékra az jelentkezhet, aki Manchester United szurkoló, és szeret fifázni, kortól, nemtõl, játéktudástól függetlenül. A játékra 2011. január 3-ig lehet jelentkezni és min. 10 fõ kell az elinduláshoz! Január 3-án este pedig közzéteszem a sorsolást és a csoportokat.

Bármelyik klubcsapatot lehet választani, de nemzeti válogatottakat, illetve ligaválogatottat nem! Egy játékos csak egy csapatot választhat.  (Pl.: Real Sociedad).

Egy csapatot nem lehet kétszer választani.

A neked tetszõ csapat kiválasztása után menj a fórumba. (Kattints ide!) Ide írd le az email címedet, amivel majd a többiek rád tudnak keresni, és a választott csapatot, hogy mások lássák, melyik klubok foglaltak.
Figyelj arra, hogy olyan csapatot válassz, amit más még nem foglalt le! (Tehát a gyorsaság számít).

Testvérek sajnos csak úgy játszhatnak egymás ellen, ha két számítógép van a házban, erre kérlek ügyeljetek, vagy ha meg tudjátok valahogy oldani.

A játékhoz szükséges beállítások
: elõször is le kell töltened a FIFA 11-hez járó patchet (javítás). Katt ide a letöltéshez.
Ezek után le kell töltened a GameRanger nevû programot, amin keresztül tudod tartani a kapcsolatot a többi játékossal, és ezzel tudod majd elindítani a játékot.
Katt ide a letöltéshez.

GameRanger útmutató: ha még nincs ilyen programod és nem tudsz boldogulni vele, itt egy kis segítség. Ha megnyitottad a programot, felül-középen lesz egy lenyitható fül, itt rá tudsz keresni a FIFA 11-re, tehát csak a FIFA 11 szobákat fogod látni.
Ha ez megvan, akkor keresd meg az aktuális ellenfeledet. Felül a menüsorban kattints a Community fülre, majd a Find User gombra. Itt a kijelölést hagyd az email gombon, majd írd be az ellenfeled email címét, amit megadott a fórumban.
(Megbeszélés esetén megkereshetitek egymást Account ID alapján is).
Ezek után nincs más dolgod, csak felvenni a másikat a barátaid közé. (Jobb gomb a névre, majd katt az Add to friends gombra).

A játék elindítása: készíts a GameRangerben egy szobát, ahova Te és ellenfeled léphettek be. Megbeszélés alapján döntsétek el, hogy ki lesz a host (gazda) és ki fog csatlakozni (join).
Aki a gazda lesz, kattintson jobb felsõ sarokban lévõ Host gombra.

A beállítások legyenek a következõk:
Game – FIFA 11
Max players: 2
Description: ide bármit beírhatsz
Allow friends only rubrikát pedig pipáld be. A többi rubrikát hagyd szabadon, ne pipáld ki, így más nem tud belépni, csak az aki a barátod.
Ellenfeled a listában könnyen meg fog téged találni, mert kék lesz a neved. Ha belépett hozzád, kattints a Start gombra. (A csatlakozó –joinoló ellenfélnek csak be kell lépnie a szobába).
A játék automatikusan elindul, innen megy minden a rendes kerékvágásban. Ha a játék betölöltõdött a menüben ezekre kattints: Online játékmódok -> Többszemélyes -> Lan játék.
Majd itt adj meg egy nevet. A hostoló feladata az, hogy készítsen egy szobát, aminek a beállításai a következõk legyenek:

szoba neve: ide bármit írhatsz
jelszó: ne írj be semmit
játékosok max. száma: 1-1
játékmód: klasszikus
félidõ hossza: 6 perc
játék sebessége: átlagos

Ha ezek megvannak, okézd le, készítsd el a szobát. Ezek után várj arra, amíg ellenfeled meglátja az elkészült szobát. (Az ellenfélnek Online játékmódok -> Többszemélyes -> Lan játék utat kell bejárnia, csak neki nem kell szobát készítenie, hanem csak rákattintania).

Ha mindezzel végeztél, kezdõdhet a már lefoglalt csapatok kiválasztása, és a játék.

Egyéb szabályok: egy héten két mérkõzést kell lejátszani, amíg tart a csoportkör, utána értesítelek Titeket a folytatásról. Ha nem tudsz játszani, írj min. 24 órával elõbb a mérkõzés halasztásáról a fórumban. Ha nem írsz, ellenfeled automatikusan 3:0-al nyeri a mérkõzést.
Ha nem szólsz a halasztásról, az kizárást von maga után!

A mérkõzés végén kéretik mind a két fél részérõl képet készíteni az eredményrõl (print screennel, amit feltöltötök egy képfeltöltõ oldalra, majd belinkelitek a fórumba).

Ha a mérkõzés megszakad pl. a 65. percben, akkor egy új meccsen kell lejátszani a maradék 25 percet. Ha az ellenfél önkényesen kilép háromszor is, az ellenfélé a 3 pont.
Ha a 90. percben szakad meg a mérkõzés, a hosszabbítás idejét nem kell bepótolni.




Kérlek Titeket, hogy tartsátok be a szabályokat, és kövessétek a fent leírtakat! Csak így tudunk egy jót játszani egymással. Mutassuk meg, hogy a Manchester United szurkolói igenis tudnak egymással kulturáltan játszani. Elsõre nehéznek tûnhet a leírás, de úgy gondolom, hogy menni fog mindenkinek a játék. Ha mégis bárhol elakadnál, írj fórumba, hozzászólásban, vagy a GameRanger rendszerén belül. (DjSuperman92 néven megtalálsz). Ha bármi fontosat kifelejtettem volna, szóljatok!
Természetesen szóljatok a barátoknak, ismerõsöknek, testvéreknek, hogy jöjjenek és jelentkezzenek õk is!
(A Manchester United csapatát pedig nem stoppoltam le, legyen vele a leggyorsabb!)

 

J E L E N T K E Z É S --> Kattints ide!!!


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!