Két Newcastle-drukker is a lelõtt gépen volt

A Newcastle United két népszerû szurkolója is utasként a fedélzetén tartózkodott azon a maláj repülõgépen, melyet csütörtökön lõttek le az orosz-ukrán határ közelében.


Bár nem Manchester Uniteddel kapcsolatos hír, mégis úgy gondoljuk, hogy a sportszerûség és a más klubok iránti tisztelet elmaradhatatlan része a Manchester United csapatának és szurkolóinak is. Ezért úgy gondoljuk, hogy pár sort a fair-play szellemében megérdemelnek.

 

John Alder és Liam Sweeney kedvenc csapatuk felkészülési meccsére tartottak Új-Zélandra, sajnálatos okok miatt õk már odafentrõl figyelhetik csak, hogy kedvenceik miként vitézkednek a világ legnépszerûbb bajnokságában. A hírt a Newcastle is megerõsítette egy közleményben. Mély megrendüléssel fogadták a tragikus hírt.

 

 

Lee Charney, a klub ügyvezetõ igazgatója: "John és Liam elvesztése igazán lesújtó hír. Mindketten a klub elkötelezett hívei voltak és több ezer szurkolótárs és stábtag ismerte õket."

 

"A Newcastle United minden tagja nevében küldöm legmélyebb részvétünket John és Liam családjának és barátainak."

 

"A klub Sir Bobby Robson szobránál elkülönített egy területet, ahol a szurkolók leróhatják tiszteletüket John és Liam elõtt."

 

Alan Pardew menedzser: "Az összes játékost és engem is mélyen megdöbbentett, sokkolt ez a szörnyû hír. Mindannyian tudjuk, John és Liam milyen szenvedéllyel szurkolt a csapatnak és a klubnak. A hét elején, az Oldham elleni, idei elsõ felkészülési mérkõzésünkön még velünk voltak és az, hogy Új-Zélandra is el akartak utazni, jól mutatja, milyen szenvedéllyel voltak a Newcastle United iránt."

 

"Együttérzésünk családtagjaik, barátaik felé!"

 

Az esemény politikai hátterébe nem szeretnénk belemenni és kérünk mindenkit, hogy hozzászólásban se tegye. Szurkolói szempontból nincs is jelentõsége, nem is ezért került ki ez a cikk. Szimplán mély együttérzésünket és részvétünket szerettük volna kifejezni a tragédia folytán.

 

Nyugodjanak békében!

Egyéb forrás: fourfourtwo.hu


nufc.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!