10 éve Vörös Ördög

2004. augusztus 31-én, az átigazolási idõszak utolsó napján a média egy fiatal tehetség átigazolásától volt hangos.


Hogy ki volt õ? Wayne Rooney, az Everton felfedezettje, aki 10 évvel ezelõtt lépett be elõször az Álmok Színházába a Manchester United játékosaként.

 

08:49-kor a ManUtd.com tájékoztatta a Vörös Ördögök szurkolótáborát, hogy Rooney megérkezett Carringtonba, majd 10:16-kor megerõsítette a klub, hogy létrejött a megállapodás a klubok között, de csak este 19:20-kor jelentették be hivatalosan, hogy Wayne Rooney a Manchester United játékosa.

 

 

Rooney a ManUtd.com-nak adott interjújában mesél a tíz évvel ezelõtti nap eseményeirõl...

 

"Nagyszerû élmény volt, annak ellenére, hogy egy nagyon hosszúra nyúlt az a nap. Az orvosin már reggel gyorsan átestem, majd az Old Traffordon találkoztam Sir Alex Fergusonnal."

 

"Ezután örökkévalóságnak tûnõ várakozás következett, amíg az Evertontól megérkezik minden hivatalos papír. Csak este tudtuk véglegesíteni a transzfert, nagyon hosszú nap volt, de nagyon boldog voltam amikor végre aláírhattam a Manchester Unitednél."

 

 

Rooney érkezését nagy várakozás elõzte meg a szurkolók körében, de hasonlóan nagy izgalommal nyugtázta új igazolását, Sir Alex is.

 

"Nagyon izgatott vagyok. Azt hiszem az elmúlt 30 év legtehetségesebb fiatal játékosát sikerült megszereznünk. Mindannyian boldogak vagyunk, hogy létrejött ez a transzfer" - mondta anno Sir Alex.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!