Egyelõre nincs tárgyalás Pereira szerzõdésérõl

Andreas Pereira elmondta, a Manchester United egyelõre nem vette fel vele a kapcsolatot szerzõdésének meghosszabbítása ügyében, de követi Louis van Gaal tanácsát és nyugodt marad.


A 18 éves, belga születésû, de brazil U20-as válogatott középpályás az MK Dons elleni Ligakupa találkozón mutatkozhatott be a Vörös Ördögök elsõ csapatában és többen úgy vélték, idén több lehetõséget is kaphat a felnõttek között.

 

Azonban egyre nagyobb aggodalmak születnek Pereira hosszú távú jövõjével kapcsolatban, mivel még nem indultak meg a szerzõdéshosszabbítási tárgyalások. A fiatal középpályás a Lancenetnek adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy van Gaal azt tanácsolta neki, maradjon nyugodt és tagadta azt, hogy a holland szakember nem kedvelné a brazil játékosokat.

 

"Még nem vették fel a kapcsolatot velem, de van Gaal azt mondta nekem, maradjak nyugodt. Lehetõséget akar adni nekem, mert tehetséges vagyok. Amikor a klubhoz jött, beszéltem vele."

 

"Nem igaz [hogy nem szeretné a brazil játékosokat], mindig jól bánt velem."

 

 

Pereira több, elsõ csapatnál játszó, idõsebb játékos vezetõi képességeit is dicsérte, többek között Wayne Rooney-ról, Robin van Persie-ról és Angel Di Mariáról is elismerõen nyilatkozott.

 

"Nagyon szerény, normális egyének. Beszélgetnek velem, tanácsot adnak, sokat segítenek."

 

"Elmondják nekem, hogy mit tegyek és mit ne. Anderson is sokat beszél velem, ahogy Darren Fletcher is."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!