Neville: Le kell támadni az Evertont

Phil Neville úgy véli, a Manchester Unitednak gyors és hatékony támadójátékkal kell indítania az Everton ellen.


Az ex-angol válogatott játékos, aki évek óta figyelemmel kíséri mindkét klub formáját, úgy gondolja, hogy a 'Toffees' Oroszországból hazavezetõ hosszú útja a Vörös Ördögök malmára hajtja a vizet.

 
"Tapasztalat alapján mondhatom, hogy nagyon kimerítõ egy ilyen hosszú utazás, ezért úgy gondolom, rögtön a mérkõzés elején le kell támadnunk az Evertont és végig nekünk kell diktálni a tempót. Nem szabad megengednünk, hogy elkényelmesedjen a játék, ki kell fárasztanunk amennyire csak tudjuk az ellenfelet."
 
 
"Az Everton sok gólt lõtt eddig a szezonban, de sokat is kapott, viszont legutóbb sikerül remekül kivédekezniük a meccset az Anfielden."
 
"A United egyelõre eléggé hullámzó teljesítményt mutat. A legnagyobb problémát a kilenc vagy 10 sérült játékos helyettesítése okozza, különösen a kulcsfontosságú területeken, így nehéz is egyenletes teljesítményt nyújtani."
 
"Szinte az egész szezonban problémát jelentett a védelem közepe. Szerencsére Phil Jones, Jonny Evans és Chris Smalling hamarosan bevethetõek lesznek és a menedzser végre összeállíthatja a legjobb párosítást a védelem szívében. Minden bizonnyal nagy segítség lesz a visszatérésük. Eddig remekül állták a sarat a fiatal és az új játékosok is, hiszünk bennük, de nagy segítség lesz a tapasztalt védõk visszatérése."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!