Vörös Ördögök a válogatottban

A Manchester United számos játékosa ezen a hétvégén is érdekelt lesz a pályán, ugyanis folytatódnak a 2016-os Európa-bajnokság selejtezõi.


Daley Blind és Robin van Persie a holland válogatott színeiben Kazahsztán és Izland ellen léphetnek majd pályára, míg Adnan Januzaj és Marouane Fellaini Andorra és Bosznia-Hercegovina ellen készülhet a belga nemzeti csapat keretének tagjaként.

 

Mivel sérülés miatt a Vörös Ördögök számos angol válogatott játékosa nem bevethetõ, így egyedül Wayne Rooney fogja képviselni csak a klubot Roy Hodgson együttesében, akik San Marino és Észtország ellen nem állnak annyira megoldhatatlan feladatok elõtt.

 

Azt követõen, hogy az Everton ellen hõsiesen állta a sarat, David de Gea most abban reménykedhet, hogy a spanyol válogatott színeiben Szlovákia és Luxemburg ellen is megcsillogtathatja majd tudását, azonban Juan Mata és a sérült Ander Herrera számára most nem osztottak lapot az Eb-címvédõnél.

 

Wayne Rooney mellett Darren Fletcher is csapatkapitányként vezetheti ki hazáját, amikor Skócia elõbb Grúzia, majd Lengyelország ellen lép majd pályára.

 

Bokasérülése ellenére helyet kapott az észak-ír keretben Jonny Evans, akinek ha rendbe jön problémája, Feröer-szigetek és Görögország ellen játszhat.

 

Luke Shaw abban reménykedik, hogy hétvégi sérülése ellenére ott lehet az angook Horvátország elleni két felvonásos U21-es Eb play-off mérkõzésen. Mellette a Burnleynél kölcsönben lévõ Michael Keane, és Sam Johnstone is ott van a Gareth Southgate keretében.

 

 

Idén nyár óta igencsak megnövekedett a manchesteriek dél-amerikai kontingensének létszáma, akik ezúttal barátságos mérkõzések keretében képviselhetik hazájukat. Angel Di Maria és Marcos Rojo például nem kisebb ellenfél, mint Brazília ellen játszhatnak majd Argentínával Pekingben, ezt követõen pedig Hong Kong lesz az ellenfelük.

 

Radamel Falcao és Kolumbia elõbb El Salvadorral, maj Kanadával mérkõzik meg, míg El Salvadorral Antonio Valenciaék is megmérkõznek, azt követõen, hogy Ecuador találkozott az Egyesült Államokkal.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!