Sir Alex: Szeretem nézni a United meccseit

Sir Alex Ferguson az MUTV-nek adott exkluzív mélyinterjút, melyben elmondta, mennyire más és milyen különleges érzés a Manchester United meccseit szurkolóként nézni.


A Vörös Ördögök legendás trénere elárulta, hogy nagyon dühös volt, amikor a Liverpool gyõzött az Old Traffordon, azonban meggyõzõdése, hogy Louis van Gaal hamarosan visszaviszi a Unitedet a jól megszokott útra. 

 
"Már teljesen más szemszögbõl nézem a United meccseit és bevallom, nagyon érdekes szurkolóként nézni a csapatot" - mondta Sir Alex.
 
"Nagyon élvezem ebbõl az aspektusból a mérkõzéseket, néha azon kapom magam, hogy úgy kezdek gondolkodni, mint egy szurkoló. Bosszús voltam tavaly a Liverpool és a City elleni vereségek után. Õk a legnagyobb riválisaink, mindig különösen fontos volt gyõznünk ellenük. Mondjuk a Liverpool ellen fontosabb..."
 
 
"A reakcióim viszont nem változtak a lelátón sem. Soha nem próbáltam meg palástolni az érzelmeimet, sem a haragom, sem az örömöm. Persze a kamera még most is megtalál, de ez engem most sem zavar."
 
Van Gaalnak érdekes személyisége van, és makacsul ragaszkodik elképzeléseihez, Sir Alex pedig elmondta, hogy nincsenek rendszeres kapcsolatban a hollanddal.
 
"Nincs közöttünk szoros munkakapcsolat" - árulta el Sir Alex.
 
"Néha váltunk pár szót a meccs után a társalgóban, de nem beszélünk rendszeresen, sem személyesen, sem telefonon. Õ egy nagyon tehetséges ember, erõs mentalitással. Egy igazán erõs kezû vezetõ. Ha szüksége lenne rám, tudja hol talál, de eddig még nem jelentkezett ez ügyben."
 
"Figyelem a meccs elõtti sajtótájékoztatóit, nagyon érdekesek. Õ egy nagyon, nagyon õszinte ember. Semmi kétségem afelõl, hogy el fogja érni, amit akar."
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!