De Gea: Boldog vagyok a Manchester Unitednél

A 23 éves portás, aki egyelõre még nem írta alá új szerzõdését az Old Traffordon, kategorikusan kijelentette, nem áll szándékában a Real Madridhoz szerzõdni.


David de Gea 2011-ben 17.8 millió fontért igazolt Manchesterbe az Atletico Madridtól, és a spanyol fõvárosban, illetve a Vörös Ördögöknél elért eredményei alapján sokan úgy vélik, méltó utódja lehetne egykori klubja õsi riválisa, a Real Madrid legendájának, Iker Casillasnak.

 

Egyes hírforrásokból úgy lehetett értesülni, a Királyi Gárda ajánlatot is készül tenni a nemrég a spanyol válogatottban tétmérkõzésen is bemutatkozó kapusért, annak tudatában, hogy jelenlegi szerzõdése utolsó elõtti évében jár, és egyelõre még nem írt alá új megállapodást.

 

Azonban a vele kapcsolatos találgatásokat most remélhetõleg egy ideig elhallgattatta a német Kicker magazinnak adott interjújával.

 

"Ezek csak pletykák. Boldog vagyok itt" - válaszolta, amikor a vele kapcsolatos átigazolási pletykákról kérdezték.

 

A Manchester United nyolc forduló után jelenleg 12 pontjával a 6. helyen áll a Premier League-ben, a csapat hullámzó teljesítménye De Gea szerint pedig várható volt, annak tudatában, hogy Louis van Gaal egy új játékfilozófiát kíván meghonosítani a klubnál.

 

 

"A kezdeti problémák teljesen normálisak egy új edzõ irányítása alatt, aki egy teljesen új koncepció megvalósítását kezdi meg" - tette hozzá.

 

"Ez egy folyamat, Van Gaal pedig mindig azt mondja, hogy fejlõdni fogunk, de ehhez idõ kell. De minden kétséget kizáróan, a Manchester Unitednek újra be kell jutnia a Bajnokok Ligájába."

 

De Gea elismerõ szavakkal beszélt Sir Alex Fergusonról is, amiért megvédte õt manchesteri karriere korai szakaszában.

 

"Nehéz idõszak volt, de Sir Alex mindig támogatott. Megvédett a kritikáktól, és türelmes volt, amíg fel nem nõttem a United szintjéhez."

 

"Ma már nagyon hálás vagyok a kritikáknak. Ezek tettek erõsebbé. A kapus egy nagyon különös poszt. Az ember hibázik. Ez a pozíció pedig errõl is szól. Ha hibázol, akkor utána javítanod kell. Most már sokkal jobb vagyok, mint akkor."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!