A franciák is olvasták Ferguson könyvét

Sir Alex Ferguson felfedte, még a világbajnokság elõtt Didier Deschamps arra utasította a francia keret tagjait, olvassák el a United legendás menedzserének önéletrajzi könyvét.


A skót szakember a 2012/13-as szezont követõen vonult vissza és nem sokkal azután kiadta önéletrajzi könyvét, amit a korábbi 103-szoros válogatott középpályás, a gallok szövetségi kapitánya kötelezõ olvasmánnyá tette a játékosai között a brazíliai világbajnokot megelõzõen.

 

"Patrice Evra felhívott és elmesélt részleteket a felkészülésükbõl, Didier Deschamps az egész csapattal elolvastatta a könyvemet" - mondta Ferguson. "Evra azt mondta, nagyszerû húzás volt ez, mert öt perc olvasás után úgy aludt, mint még soha."

 

Franciaország az élen fejezte be a csoportkört, de nagyeddöntõben kikapott Németországtól.

 

Közben Sir Alex arról is beszélt, mennyire élvezi a visszavonulása utáni idõszakot. 

 

"Igazán élvezem" - mondta a 'The Big Issue'-nak. "Kimehetek megnézni egy meccsünket úgy, hogy nem kavar fel."

 

 

Louis van Gaal nem kezdett túl jól Manchesterben, miközben számos sérülés is hátráltatta csapatát, mely jelenleg csak a hetedik helyen áll, 13 ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-tõl és a közelmúltban a Manchester City-tõl is kikapott.

 

"Kikaptunk a City-tõl, de rendben tettük a dolgunkat" - folytatta Ferguson. "Többször is igen nagyszerûen fociztunk. Ki tudja, mi lett volna, ha 11 emberrel vagyunk..."

 

"Élvezem a focit, a családomat, barátaimat és a visszavonulást is. A United nagykövete és a klub igazgatótanácsában is benne vagyok, úgyhogy sok találkozót megnézek majd."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!