Jones: Nincs nagy jelentõsége a Liverpool elleni meccsnek

Phil Jones felfedte, hogy a vasárnap rendezésre kerülõ Liverpool elleni mérkõzés bár fontos, a kimenetele nem befolyásolja a United helyezését.


A Vörös Ördögök nagyszerû formában játszottak a Tottenham elleni mérkõzésen és jelenleg is nyugodt lélekkel készülõdnek az Anfield-i utazásra. Rátekintve a bajnoki tabellára, látni lehet, hogy a második helyen szereplõ Manchester City-nek inkább van félnivalója attól, hogy lecsúsznak a Bajnokok Ligája kvalifikációról, elõször azóta, hogy a United 2-1-es arányban nyerni tudott tavaly novemberben az Emirates Stadionban az Arsenal ellen.


A Liverpool kikapott a Manchester Unitedtõl az Old Traffordon december 14-én, de Jones úgy véli, a végsõ hajrában ez nem számít, minden mérkõzés egyformán fontos.


"Úgy gondolom minden játékos tájékozott afelõl, mit jelent ez a mérkõzés - mit jelent számunkra és mit jelent a szurkolóknak" - nyilatkozta Jones az MUTV-nek.

 


"Az idén érkezõ játékosok még nem tudják, mit jelent ez a találkozó, de vasárnap minden bizonnyal rájönnek majd!"


"Nagyszerû az atmoszféra. Mindig kemény mérkõzés vár az Anfielden, de ez most rólunk szól, arról, hogy mire leszünk képesek és hogy fogjuk tudni játszani a focinkat. Remélhetõleg minden jól megy majd."


"Az elsõ öt perc mindig frenetikus. Energetikus, kicsit agresszív és indulatos. Észnél kell lennünk, hogy felvegyük a ritmust és jól kezdjük a találkozót. A koncentráció alapvetõ egy ilyen nagyszabású találkozón, enélkül nem mehetsz az Anfieldre, ott nem lehetsz agresszív."

 


"Ez most egy nagyon izgalmas idény már a szezon kezdete óta és ezt mindenki láthatja, aki ránéz a bajnoki tabellára. Azonban ettõl ne legyünk elragadtatva. Nem ez az egyetlen mérkõzés idén, nem töri össze vagy nem biztosítja számunkra a szezont. Ezután a meccs után még lesz nyolc találkozó, ezek viszont már nagyobb fontossággal bírnak, kivétel nélkül mindegyik ellenfél keménynek ígérkezik."


"Valóban fontos, nem mondom, hogy ez a rangadó nem lényeges számunkra, hiszen ez mindig nagy mérkõzés nekünk és a szurkolóknak egyaránt, de én inkább az utána következõ nyolc mérkõzésre koncentrálnék, szerintem azok nagyobb jelentõséggel bírnak a szezonunk szempontjából. Remélhetõleg egy tökéletes formában lévõ csapat lép pályára vasárnap a Liverpool ellen, hiszen ez a gyõzelem magabiztosságot adhatna a továbbiakban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!