Herrera lenyûgözte Bryan Robsont

A korábban Manchester Unitednél szereplõ legendát, Bryan Robsont lenyûgözte Ander Herrera eddigi teljesítménye, amit debütáló szezonjában ért el a Vörös Ördögök csapatánál.


Hasonlóan honfitársához, Juan Matához, õ is friss debütálóként nyerte el mindenki elismerését, elhódította a március legjobbja díjat és folyamatosan kitûnõ formának örvend, példának okáért Mata Liverpoolban szerzett elsõ gólját is õ készítette elõ hajszálpontos átadásával.


Az Athletic Bilbaóból érkezõ 25 éves nyári szerzemény Bryan Robson régi önmagát tükrözi, és biztos benne, hogy hozzá hasonlóan leteszi majd névjegyét az Old Traffordon. Noha még nem olyan jó box-to-box középpályás, mint a korábbi kapitány volt fénykorában, de így is magas tempót diktál és szinte mindig tisztára játssza magát és jól tartja a labdákat is.

 


"Ander jól kezdte a szezont és igen sok energiát mozgósít meg" - nyilatkozta Robson a Manutd.com-nak.


"Folyamatosan mozgásban van, egybõl próbálja letámadni az ellenfelet.  Sok jó tulajdonsága van, de még elõ kell õket hoznia, hogy azt ráépítse a biztos alapra. Még ki kell teljesednie, fejlõdnie kell, ahogy a többi új igazolásnak is, akik idén érkeztek az Old Traffordra."


"Elég jól védekezik és ahogy észrevettem, tele van energiával és szeret folyamatosan játékban lenni. Ez az amiért kedvelem õt, mikor a játékos megy a labda után, õ mindig mozgásban van és rengetegszer kér labdát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!