A United magának köszönheti a magas béreket

A Manchester United legendája, Bryan Robson szerint a klub magának köszönheti a magas fizetéseket.


Az év elején Ed Woodward arról beszélt, reméli, hogy a szezon vége előtt sikerül David De Geával és Marcus Rashforddal is megállapodniuk, azonban ezek a megegyezések nem születtek meg azóta sem.

 

Robson úgy véli, a magas bérek, amiket olyanoknak adott a klub, mint például Alexis Sanchez, megalapozták azt, hogy mások is magas összegeket akarjanak. Azonban hozzátette, mindent meg kell tenni, hogy Rashfordot megtartsa a United.

 

"Mindenki tudja, milyen skálán mozognak a top játékosok fizetései" - nyilatkozta Robbo a Sunnak. "Bizonyos értelemben a United magának generálta ezt a problémát az általuk kifizetett pénzekkel."

 

"Megpróbálták a tőlük telhető legjobbat tenni a játékosokkal és a klubot a lehető legvonzóbbá tenni a leendő új érkezők számára."

 

 

"Meg kell tapsolni ezeket a törekvéseket, de ez azt jelenti, hogy a top játékosok - és Rashford bizony ide tartozik - azt fogják látni, a szerkezet részeként annyit kereshetnek, amennyit csak akarnak."

 

"Vigyázni kell a srácra, ugyanakkor nem látják, hogy esélyük lenne rá, hogy elveszítsék - nem hiszem azt, hogy valóban el akarna menni. Meg kell kötniük az üzletet, hogy megtartsák őt egészen addig, amíg nem bolond pénzről beszélünk."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!