Sherwood: A Villa meglepetést fog okozni

Az elõzõ szezonban Tim Sherwood 2-1-es gyõzelemre vezette a Tottenhamet az Old Traffordon, és magabiztos, hogy ugyanerre képes lehet, amikor a Villával szombaton újra Manchesterbe látogat.


"Szerintem legyõzhetõek" - kezdte a birminghamiek menedzsere.

 

"Igen, õk mindössze kétszer kaptak csak ki hazai pályán az egész szezonban. Azonban pont az a szépsége ennek a bajnokságnak, hogy bárki képes lehet bárkit legyõzni."

 

"Tisztelettel fogunk hozzájuk látogatni, de mindenek elõtt nekünk a Manchester Uniteden kell felül kerekednünk. Egy csodálatos hely az Old Trafford, ahol öröm játszani, a fiúk pedig szeretnek oda látogatni. Vannak néhányan az öltözõnkben, akik már átélhettek sikert ott."

 

"A fiúk magabiztosak azt illetõen, hogy erre újra képesek lehetnek, ez pedig most nem is jöhetne jobbkor számunkra, mert az utóbbi hetekben nem a legjobb formánkat mutattuk. Tavaly a Tottenhamet már sikerre tudtam vezetni Manchesterben, ráadásul elég meggyõzõen. Hogy ez újra sikerülhet-e, arra azt tudom válaszolni, hogy remélhetõleg igen. A csapatunk igen gyors játékosokkal rendelkezik, akik képesek lehetnek kontrából bárki ellen gólt szerezni, ezt a képességünket pedig szeretnénk kiaknázni a Manchester United ellen is."

 

 

"Ha azt nézzük, hol állnak a tabellán, akkor elmondhatjuk, hogy jól teljesítenek. Több válogatott játékossal erõsítették meg a keretüket, akik úgy tûnik, hogy a menedzserük mögött állnak és támogatják."

 

Az Aston Villa csapatkapitánya, Ron Vlaar is osztotta menedzsere véleményét, és elmondta, figyelmen kívül kell hagyniuk az utóbbi idõkben produkált pocsék mérlegüket az Old Traffordon.

 

"Az elõzõ két szezonban nagyon kemény dolgunk volt náluk; egymás után kétszer is nagyon sima vereséget szenvedtünk" - tette hozzá.

 

"Most egy új mérkõzés vár ránk, ahol hiszek benne, hogy képesek lehetünk jó eredményt elérni. Eredményekre van szükségünk, és nem aggódhatunk a United által jelentett veszélyek miatt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!