A United nem érdeklõdött Sterling iránt

A Sky Sports hírforrásai szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben a Liverpool támadója, Raheem Sterling nem szerepel a Manchester United célpontjai között, és nem tervezik a leigazolását.


Csütörtök délelõtti beszámolók szerint a Vörös Ördögök az elsõk között voltak, akik érdeklõdtek Premier League-beli riválisuk 20 éves tehetsége iránt, azonban a Sky Sports úgy értesült, hogy ezek az állítások nem igazak.

 

Minderre azt követõen került sor, hogy Sterling kapcsán egyre gyakrabban merül fel az Anfieldrõl való távozás lehetõsége, ugyanis állítólag nem hajlandó új szerzõdést aláírni a Liverpoolnál.

 

Az angol válogatott játékos, aki iránt a Chelsea, az Arsenal és a Manchester City is érdeklõdik, jelenleg 2017. nyaráig rendelkezik érvényes szerzõdéssel a Mersey-partján.

 

 

Másik átigazolással kapcsolatos információ, hogy a Sky értesülései szerint a manchesteriek akkor fognak megpróbálkozni csak Gareth Bale megvásárlásával, ha megszerzésére reális esély nyílhat idén nyáron.

 

Bale nem szerepel Louis van Gaal bevásárlási listáján, de úgy tudni, ha a Unitednél úgy észlelnék, hogy a Real Madrid hajlandó pénzzé tenni a walesi játékjogát, találnánk rá pénzügyi forrást, hogy jövõre már az Old Traffordon szerepeljen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!