SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ 2017/18

SZURKOLÓI KLUB 2017/18


Csatlakozz a Fanatikusok táborához, légy Te is szurkolói klubunk tagja! Az alábbi összefoglalóban tekintheted át a szurkolói klubbal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és a csatlakozás feltételeit.



 

Immár az ötödik szezont kezdjük meg a Manchester United hivatalos szurkolói klubjaként, ami által lehetõséget kínálunk a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra, illetve a hivatalos MU Official membership klubunknál történõ regisztrációjára, mellyel lehetõség nyílik a közös manchesteri utazásokon való részvételre.

 

A megalakulás óta folyamatosan bõvültünk, számos utat szerveztünk Manchesterbe, ahol szurkolótársainkkal együtt felejthetetlen élményekben volt részünk. A tavalyi szezon után bizakodva tekintünk a jövõbe és fanatikusként hisszük, hogy csapatunk hamarosan újra elfoglalja helyét Anglia és Európa trónján.

 

Várunk Téged is a Fanatikusok táborába, légy Te is klubunk tagja, regisztráld vagy váltsd ki rajtunk keresztül a membershipet és utazz velünk Manchesterbe!

 

Az alábbi leírásban szeretnénk részletes információt közölni a magyar szurkolói klubba történõ (I.) jelentkezésrõl, illetve a membership regisztráció/igénylés (II.) folyamatáról.

 

Újításként a tavalyi szezonhoz képest lehetõséget biztosítunk arra, hogy a regisztráció mellett nálunk igényeld meg az Official Membershipet és közvetlenül mi intézzük a kiváltást az MU-nál.

 

A tagsági szintekrõl:

 

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), VAGY membershippel regisztrálók/igénylõk (II.) FANATICS SILVER besorolást kapnak. A reigsztráció két része idõben eltérhet egymástól.

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), ÉS membershippel regisztrálók/igénylõk (II.) FANATICS GOLD taggá válnak.

 

A FANATICS RED tagok azok a GOLD szintre regisztráló szurkolók, akik legkésõbb július 28-ig sikeres regisztrációt tesznek és a tavalyi évben is GOLD besorolással rendelkeztek.

 


Mit jelentenek a tagsági szintek?

 

A szurkolói klubba regisztrált SILVER tagok a magyar szurkolói klub teljes jogú tagjává válnak és választhatnak egy ajándéktárgyat, míg a GOLD tagok jogosultak a közös utazásokon való részvételre. A RED tagság egy exkluzív klubtagsági szint, akiknek elõjelentkezést biztosítunk a legnagyobb mérkõzésekre. A klubtagsági szintekrõl a cikk alján bõvebben.

 

A különbözõ tagsági szintek eléréséhez nincs más tennivalótok, mint az alábbi regisztrációs felületen eldönteni, melyik kategóriába kívántok regisztrálni:

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) idõben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt késõbb ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelõen alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történõ jelentkezésekre is legyen lehetõség.

 

I.   MAGYAR SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ (SilverClub)


Mit kell tennem a csatlakozáshoz?

A csatlakozás feltétele a jelentkezési ûrlap pontos kitöltése és a tagdíj befizetése. Az ûrlap kitöltése után 24 órán belül e-mailt kaptok, melyben visszaigazoljuk a jelentkezést, illetve megírjuk a tagdíj befizetésével kapcsolatos információkat. Az ûrlap kitöltéséhez el kell fogadnotok a szurkolói klub bíróság által jóváhagyott alapszabályát, mely minden tagra nézve kötelezõ érvényû.

A szurkolói klub alapszabálya itt olvasható.

A szurkolói klubbal kapcsolatos bírósági kivonat itt tekinthetõ meg.


Mennyibe kerül a tagdíj?

Az éves rendes tagdíj a 2017/2018-as szezonban 3.000 Ft egyszeri díj.

Hogyan tudok fizetni?

A tagdíj befizetésére kizárólag banki átutalással van lehetõség. Az átutalással kapcsolatos információkat a jelentkezési lap kitöltése után, a válasz e-mailben kapjátok meg.

Mit kapok a tagdíjért cserébe?

A 2017/2018-os szezonban klubtagságot kiváltók három ajándék közül választhatnak egyet:

 

- ManUtdFanatics hûtõmágnes és nyakbaakasztó

- ManUtdFanatics prémium kulcstartó

- ManUtdFanatics egyedi szurkolói sál

- Ingyenes stadiontúra az Old Traffordon, ami az idei meghirdetett utaknál használható fel.

 

 

A tagsági díj a postázási költséget is tartalmazza.


A tagsági díj befizetésével kapok hivatalos 'official membershipet'?

NEM, a jelentkezés és a tagdíj befizetése a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra jogosít fel. Az Official Membership kizárólag a Manchester United által értékesíthetõ és a manutd.com oldalon kiváltható. Az Official Membershiprõl a következõ pontban (II. pont) olvashattok részletesen.

A klubba való belépéssel részt vehetek az utazásokon?

A közös utazásokon való részvétel feltétele, hogy Fanatics Gold tag legyél, vagyis rendelkezz érvényes szurkolói klub tagsággal (1.pont) és Manchester Unitednél vásárolt, érvényes Official Membershippel, (2. pont). A szurkolói klubba való belépés nem elegendõ az utazásokon való részvételhez, kizárólag a kettõ együtt. Kérjük, olvasd el figyelmesen a következõ pontokat, ahol részletes választ kaphatsz erre a kérdésre.


II. OFFICIAL MEMBERSHIP REGISZTRÁCIÓ / IGÉNYLÉS (SilverMember)

Ebben a pontban az Official Membership kiváltásának módjáról és a 2017/2018-as szezonra vonatkozó szabályairól olvashattok.

 

Hogyan regisztrálhatom az Official Membershipet?

 

Amennyiben rendelkezel érvényes Official Membershippel, a megfelelõ regisztrációs felületen megadva szintén klubtagságot kapsz nálunk és biztosíthatod azt, hogy a magyar szurkolói klubba történõ regisztráció (I.) esetén GOLD taggá válasz, vagyis részt vehetsz a közös utazásokon.

 

A regisztrációhoz a felületen válaszd a következõ menüpontot:

 

RENDELKEZEM ÉRVÉNYES MEMBERSHIP KÁRTYÁVAL

 

Kérjük ügyelj arra, hogy kizárólag érvényes, a 2017/18-as szezonra kiváltott membership számod adj meg, ellenkezõ esetben nem tudjuk elfogadni a regisztációdat.

 

A regisztrációt követõen továbbítjuk a megadott adatokat a Manchester Unitednek és a jóváhagyó visszajelzésük után tudjuk aktiválni kártyaszámodat szurkolói klubunknál.

Hogyan igényelhetek/vásárolhatok Official Membershipet?

Az Official Membership csomagot kizárólag a Manchester Unitedtõl lehet közvetlenül megvásárolni, szurkolói klubunk nem értékesíti, viszont ettõl a szezontól kezdve lehetõséget biztosít arra, hogy rajtunk keresztül igényeljétek meg a csomagot.

 

a.) Igénylés

 

Amennyiben szeretnéd, hogy szurkolói klubunk járjon el a nevedben az Official membership kiváltásánál, nincs más dolgot, mint a regisztrációs felületen a megfelelõ ikonra kattintva kiválasztani a következõt:

 

MEGBÍZOM A MANCHESTER UNITED FANATICS KLUBOT, HOGY SEGÍTSEN A REGISZTRÁCIÓBAN.

 

Figyelem! Amennyiben korábban rendelkeztél valamelyik szezonban érvényes membershippel, szükségünk van annak a számára, hogy meg tudjuk újítani az idei szezonra is. Ide kizárólag csak lejárt, jelenleg nem érvényes membership számot adhattok meg.

 

b) Saját vásárlás

 

Azoknak a szurkolók, akik saját maguk szeretnék elvégezni a vásárlás folyamatát, az alábbi leírással nyújtunk segítséget:


Az Official Membership megvásárlására a www.manutd.com oldalon, itt van lehetõség.

A kiváltás pontos menetérõl itt olvashatsz.


Mennyibe kerül és mire szolgál?

Az Official Membership (felnõtt) postaköltséggel együtt 37 fontba (~13.800 Ft) kerül. A csomag tartalmaz egy névre szóló, vonalkóddal ellátott kártyát, mely a belépést biztosítja a stadionba. Ezen kívül egy ajándékcsomagot is kaptok mellé, mely tartalmaz évkönyvet, tollat, kitûzõt és egyéb apróságokat is. A Membership kártyára történik a jegyek elektronikus feltöltése és annak segítségével juthatunk be a stadionba. A Membership kártya nem tartalmazza a belépõjegy árát, viszont elõfeltétele a jegyek vásárlásának. A felsoroltakon kívül szurkolói klubunk most minden membershipet kiváltó szurkolót kedvezményben részesít, melyrõl a jelentkezésre vonatkozó aktuális felhívásban tájékozódhattok.

Egy membershippel hány jegyet tudok igényelni és hányszor tudok utazni?

A szurkolói klub egy tagja, aki membershippel rendelkezik, egyszerre egy utat tud foglalni, mely egy darab saját névre szóló belépõt tartalmaz. A szezon során természetesen van mód több közös utazáson is részt venni.

Tudok- e kölcsönkérni mástól membership kártyát, ha utazni akarok?

Nem, kizárólag az utas nevére szóló, érvényes membership kártyával lehet utazni.

Rendelkezem érvényes membershippel, a számát regisztrálom a szurkolói klubnál / igénylek egy új membershipet és kiváltom a magyar tagságot…

Amint ezt megteszed és csatlakozol a szurkolói klubhoz, Fanatics Gold tag leszel és jogosulttá válsz a közös utazásokon való részvételhez.

 

REGISZTRÁLJ ITT!


III. KLUBTAGSÁGI SZINTEK 2017/18

Az elõzõ két pontban részleteztük, hogy hogyan tudtok belépni a magyarországi szurkolói klubba, illetve hogyan tudjátok regisztrálni/igényelni az Official Membershipet.
 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) idõben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt késõbb ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelõen alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történõ jelentkezésekre is legyen lehetõség.


A Manchester United Fanatics Klub Magyarország által, a 2017/2018-as szezonban alkalmazott klubtagsági szintek:

A tagságok érvényessége minden esetben 2018. június 30.


FANATICS SILVER


A magyarországi szurkolói klubba belépõ VAGY a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Silver taggá válnak. A szurkolói klubba történõ belépés feltételeit az I. pont, az Official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2016/2017-es szezonra szól.


Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft VAGY official membership kiváltása közvetlenül a Klubtól (13.800 Ft - 37 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék csak magyar klubtagsági jelentkezés esetén


FANATICS GOLD


A magyarországi szurkolói klubba belépõ ÉS a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Gold taggá válnak. A szurkolói klubba történõ belépés feltételeit az I. pont, az Official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2017/2018-as szezonra szól.

A regisztráció két része történhet különbözõ idõpontokban. Ha az egyik meglévõ regisztrációnkat kiegészítjük a másikkal, a rendszer automatikusan módosítja a klubtagsági besorolásunkat.

 

Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft ÉS official membership kiváltása/igénylése (13.800 Ft - 37 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetõség a közös utazásokon

 


FANATICS RED

A magyarországi szurkolói klubba belépõ ÉS a membershipet MÁSODIK, EGYMÁST KÖVETÕ ALKALOMMAL, IDÉN LEGKÉSÕBB JÚLIUS 28. ÉJFÉLIG kiváltó szurkolóink Fanatics Red taggá válnak. A szurkolói klubba történõ belépés feltételeit az I. pont, az official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2017/2018-as szezonra szól.

 

Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft és official membership kiváltása/igénylése (13.800 Ft - 37 font) a megadott határidõig

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetõség a közös utazásokon

- elõjelentkezési lehetõség a kiemelt meccsekre (Liverpool, City, Arsenal, Chelsea)




Csatlakozz ismét Fanatikusok táborába és legyél szurkolói klubunk tagja!

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

 

Lakner Péter
elnök
Manchester United Fanatics Klub Magyarország

WE ARE FANATICS.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!