SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ 2017/18

SZURKOLÓI KLUB 2017/18


Csatlakozz a Fanatikusok táborához, légy Te is szurkolói klubunk tagja! Az alábbi összefoglalóban tekintheted át a szurkolói klubbal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és a csatlakozás feltételeit. 

Immár az ötödik szezont kezdjük meg a Manchester United hivatalos szurkolói klubjaként, ami által lehetõséget kínálunk a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra, illetve a hivatalos MU Official membership klubunknál történõ regisztrációjára, mellyel lehetõség nyílik a közös manchesteri utazásokon való részvételre.

 

A megalakulás óta folyamatosan bõvültünk, számos utat szerveztünk Manchesterbe, ahol szurkolótársainkkal együtt felejthetetlen élményekben volt részünk. A tavalyi szezon után bizakodva tekintünk a jövõbe és fanatikusként hisszük, hogy csapatunk hamarosan újra elfoglalja helyét Anglia és Európa trónján.

 

Várunk Téged is a Fanatikusok táborába, légy Te is klubunk tagja, regisztráld vagy váltsd ki rajtunk keresztül a membershipet és utazz velünk Manchesterbe!

 

Az alábbi leírásban szeretnénk részletes információt közölni a magyar szurkolói klubba történõ (I.) jelentkezésrõl, illetve a membership regisztráció/igénylés (II.) folyamatáról.

 

Újításként a tavalyi szezonhoz képest lehetõséget biztosítunk arra, hogy a regisztráció mellett nálunk igényeld meg az Official Membershipet és közvetlenül mi intézzük a kiváltást az MU-nál.

 

A tagsági szintekrõl:

 

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), VAGY membershippel regisztrálók/igénylõk (II.) FANATICS SILVER besorolást kapnak. A reigsztráció két része idõben eltérhet egymástól.

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), ÉS membershippel regisztrálók/igénylõk (II.) FANATICS GOLD taggá válnak.

 

A FANATICS RED tagok azok a GOLD szintre regisztráló szurkolók, akik legkésõbb július 28-ig sikeres regisztrációt tesznek és a tavalyi évben is GOLD besorolással rendelkeztek.

 


Mit jelentenek a tagsági szintek?

 

A szurkolói klubba regisztrált SILVER tagok a magyar szurkolói klub teljes jogú tagjává válnak és választhatnak egy ajándéktárgyat, míg a GOLD tagok jogosultak a közös utazásokon való részvételre. A RED tagság egy exkluzív klubtagsági szint, akiknek elõjelentkezést biztosítunk a legnagyobb mérkõzésekre. A klubtagsági szintekrõl a cikk alján bõvebben.

 

A különbözõ tagsági szintek eléréséhez nincs más tennivalótok, mint az alábbi regisztrációs felületen eldönteni, melyik kategóriába kívántok regisztrálni:

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) idõben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt késõbb ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelõen alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történõ jelentkezésekre is legyen lehetõség.

 

I.   MAGYAR SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ (SilverClub)


Mit kell tennem a csatlakozáshoz?

A csatlakozás feltétele a jelentkezési ûrlap pontos kitöltése és a tagdíj befizetése. Az ûrlap kitöltése után 24 órán belül e-mailt kaptok, melyben visszaigazoljuk a jelentkezést, illetve megírjuk a tagdíj befizetésével kapcsolatos információkat. Az ûrlap kitöltéséhez el kell fogadnotok a szurkolói klub bíróság által jóváhagyott alapszabályát, mely minden tagra nézve kötelezõ érvényû.

A szurkolói klub alapszabálya itt olvasható.

A szurkolói klubbal kapcsolatos bírósági kivonat itt tekinthetõ meg.


Mennyibe kerül a tagdíj?

Az éves rendes tagdíj a 2017/2018-as szezonban 3.000 Ft egyszeri díj.

Hogyan tudok fizetni?

A tagdíj befizetésére kizárólag banki átutalással van lehetõség. Az átutalással kapcsolatos információkat a jelentkezési lap kitöltése után, a válasz e-mailben kapjátok meg.

Mit kapok a tagdíjért cserébe?

A 2017/2018-os szezonban klubtagságot kiváltók három ajándék közül választhatnak egyet:

 

- ManUtdFanatics hûtõmágnes és nyakbaakasztó

- ManUtdFanatics prémium kulcstartó

- ManUtdFanatics egyedi szurkolói sál

- Ingyenes stadiontúra az Old Traffordon, ami az idei meghirdetett utaknál használható fel.

 

 

A tagsági díj a postázási költséget is tartalmazza.


A tagsági díj befizetésével kapok hivatalos 'official membershipet'?

NEM, a jelentkezés és a tagdíj befizetése a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra jogosít fel. Az Official Membership kizárólag a Manchester United által értékesíthetõ és a manutd.com oldalon kiváltható. Az Official Membershiprõl a következõ pontban (II. pont) olvashattok részletesen.

A klubba való belépéssel részt vehetek az utazásokon?

A közös utazásokon való részvétel feltétele, hogy Fanatics Gold tag legyél, vagyis rendelkezz érvényes szurkolói klub tagsággal (1.pont) és Manchester Unitednél vásárolt, érvényes Official Membershippel, (2. pont). A szurkolói klubba való belépés nem elegendõ az utazásokon való részvételhez, kizárólag a kettõ együtt. Kérjük, olvasd el figyelmesen a következõ pontokat, ahol részletes választ kaphatsz erre a kérdésre.


II. OFFICIAL MEMBERSHIP REGISZTRÁCIÓ / IGÉNYLÉS (SilverMember)

Ebben a pontban az Official Membership kiváltásának módjáról és a 2017/2018-as szezonra vonatkozó szabályairól olvashattok.

 

Hogyan regisztrálhatom az Official Membershipet?

 

Amennyiben rendelkezel érvényes Official Membershippel, a megfelelõ regisztrációs felületen megadva szintén klubtagságot kapsz nálunk és biztosíthatod azt, hogy a magyar szurkolói klubba történõ regisztráció (I.) esetén GOLD taggá válasz, vagyis részt vehetsz a közös utazásokon.

 

A regisztrációhoz a felületen válaszd a következõ menüpontot:

 

RENDELKEZEM ÉRVÉNYES MEMBERSHIP KÁRTYÁVAL

 

Kérjük ügyelj arra, hogy kizárólag érvényes, a 2017/18-as szezonra kiváltott membership számod adj meg, ellenkezõ esetben nem tudjuk elfogadni a regisztációdat.

 

A regisztrációt követõen továbbítjuk a megadott adatokat a Manchester Unitednek és a jóváhagyó visszajelzésük után tudjuk aktiválni kártyaszámodat szurkolói klubunknál.

Hogyan igényelhetek/vásárolhatok Official Membershipet?

Az Official Membership csomagot kizárólag a Manchester Unitedtõl lehet közvetlenül megvásárolni, szurkolói klubunk nem értékesíti, viszont ettõl a szezontól kezdve lehetõséget biztosít arra, hogy rajtunk keresztül igényeljétek meg a csomagot.

 

a.) Igénylés

 

Amennyiben szeretnéd, hogy szurkolói klubunk járjon el a nevedben az Official membership kiváltásánál, nincs más dolgot, mint a regisztrációs felületen a megfelelõ ikonra kattintva kiválasztani a következõt:

 

MEGBÍZOM A MANCHESTER UNITED FANATICS KLUBOT, HOGY SEGÍTSEN A REGISZTRÁCIÓBAN.

 

Figyelem! Amennyiben korábban rendelkeztél valamelyik szezonban érvényes membershippel, szükségünk van annak a számára, hogy meg tudjuk újítani az idei szezonra is. Ide kizárólag csak lejárt, jelenleg nem érvényes membership számot adhattok meg.

 

b) Saját vásárlás

 

Azoknak a szurkolók, akik saját maguk szeretnék elvégezni a vásárlás folyamatát, az alábbi leírással nyújtunk segítséget:


Az Official Membership megvásárlására a www.manutd.com oldalon, itt van lehetõség.

A kiváltás pontos menetérõl itt olvashatsz.


Mennyibe kerül és mire szolgál?

Az Official Membership (felnõtt) postaköltséggel együtt 37 fontba (~13.800 Ft) kerül. A csomag tartalmaz egy névre szóló, vonalkóddal ellátott kártyát, mely a belépést biztosítja a stadionba. Ezen kívül egy ajándékcsomagot is kaptok mellé, mely tartalmaz évkönyvet, tollat, kitûzõt és egyéb apróságokat is. A Membership kártyára történik a jegyek elektronikus feltöltése és annak segítségével juthatunk be a stadionba. A Membership kártya nem tartalmazza a belépõjegy árát, viszont elõfeltétele a jegyek vásárlásának. A felsoroltakon kívül szurkolói klubunk most minden membershipet kiváltó szurkolót kedvezményben részesít, melyrõl a jelentkezésre vonatkozó aktuális felhívásban tájékozódhattok.

Egy membershippel hány jegyet tudok igényelni és hányszor tudok utazni?

A szurkolói klub egy tagja, aki membershippel rendelkezik, egyszerre egy utat tud foglalni, mely egy darab saját névre szóló belépõt tartalmaz. A szezon során természetesen van mód több közös utazáson is részt venni.

Tudok- e kölcsönkérni mástól membership kártyát, ha utazni akarok?

Nem, kizárólag az utas nevére szóló, érvényes membership kártyával lehet utazni.

Rendelkezem érvényes membershippel, a számát regisztrálom a szurkolói klubnál / igénylek egy új membershipet és kiváltom a magyar tagságot…

Amint ezt megteszed és csatlakozol a szurkolói klubhoz, Fanatics Gold tag leszel és jogosulttá válsz a közös utazásokon való részvételhez.

 

REGISZTRÁLJ ITT!


III. KLUBTAGSÁGI SZINTEK 2017/18

Az elõzõ két pontban részleteztük, hogy hogyan tudtok belépni a magyarországi szurkolói klubba, illetve hogyan tudjátok regisztrálni/igényelni az Official Membershipet.
 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) idõben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt késõbb ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelõen alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történõ jelentkezésekre is legyen lehetõség.


A Manchester United Fanatics Klub Magyarország által, a 2017/2018-as szezonban alkalmazott klubtagsági szintek:

A tagságok érvényessége minden esetben 2018. június 30.


FANATICS SILVER


A magyarországi szurkolói klubba belépõ VAGY a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Silver taggá válnak. A szurkolói klubba történõ belépés feltételeit az I. pont, az Official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2016/2017-es szezonra szól.


Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft VAGY official membership kiváltása közvetlenül a Klubtól (13.800 Ft - 37 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék csak magyar klubtagsági jelentkezés esetén


FANATICS GOLD


A magyarországi szurkolói klubba belépõ ÉS a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Gold taggá válnak. A szurkolói klubba történõ belépés feltételeit az I. pont, az Official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2017/2018-as szezonra szól.

A regisztráció két része történhet különbözõ idõpontokban. Ha az egyik meglévõ regisztrációnkat kiegészítjük a másikkal, a rendszer automatikusan módosítja a klubtagsági besorolásunkat.

 

Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft ÉS official membership kiváltása/igénylése (13.800 Ft - 37 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetõség a közös utazásokon

 


FANATICS RED

A magyarországi szurkolói klubba belépõ ÉS a membershipet MÁSODIK, EGYMÁST KÖVETÕ ALKALOMMAL, IDÉN LEGKÉSÕBB JÚLIUS 28. ÉJFÉLIG kiváltó szurkolóink Fanatics Red taggá válnak. A szurkolói klubba történõ belépés feltételeit az I. pont, az official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2017/2018-as szezonra szól.

 

Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft és official membership kiváltása/igénylése (13.800 Ft - 37 font) a megadott határidõig

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetõség a közös utazásokon

- elõjelentkezési lehetõség a kiemelt meccsekre (Liverpool, City, Arsenal, Chelsea)
Csatlakozz ismét Fanatikusok táborába és legyél szurkolói klubunk tagja!

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

 

Lakner Péter
elnök
Manchester United Fanatics Klub Magyarország

WE ARE FANATICS.