SZURKOLÓI KLUB JELENTKEZÉS 2015/16

Eljött az idõ, hogy csatlakozz újra a Fanatikusok táborához! A Manchester United Fanatics Klub Magyarország a 2015/16-os szezonra megnyitotta a jelentkezést. Szeretnél közénk tartozni? Szeretnél velünk utazni? Légy az elsõk között, csatlakozz hozzánk!


Újra eltelt egy év, szurkolói klubunk újra megnyitotta kapuit és szeretettel várja a következõ szezonban is azokat a lelkes Fanatikusokat, akik szeretnének közénk tartozni és kihasználni a hivatalos szurkolói klub elõnyeit.

 

Az eddigi évekhez hasonlóan három tagsági szintet kínálunk, így mindenki kedvére válogathat a lehetõségek közül.

Továbbra is lehetõségetek van csak a magyar klubba tartozni, csak az angol tagságit (official membership) kiváltani külön-külön, vagy mindkettõt egyszerre, ha szeretnétek velünk utazni az idény során.

 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) idõben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt késõbb ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelõen alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történõ jelentkezésekre is legyen lehetõség.

 

Az eddigi évek tapasztalatait felhasználva átalakítottuk a szurkolói klub jelentkezésének rendszerét, így könnyebben és hatékonyabban tudjuk kezelni a jelentkezéseket, lerövidítve ezzel a klubtagságok aktiválásának idõtartamát, továbbá az ajándékok postázásának átfutási idejét.

 

A magyar szurkolói klub éves tagdíja 3.000 Ft, melyért cserébe 3 különbözõ ajándék közül választhattok idén egyet:

- ManUtdFanatics egyedi szurkolói sál

- ManUtdFanatics hûtõmágnes + nyakbaakasztó

- ManUtdFanatics fém kulcstartó

A klubtagsági díj tartalmazza a postaköltséget. Az ajándékok postázása július utolsó hetében indul meg, a jelentkezés sorrendjében.

 

Figyelem! Újdonság, hogy ettõl a szezontól nem csak technikai segítséget nyújtunk a membership kiváltásához, de igényelhetitek nálunk a membership csomagot és igényeiteket mi fogjuk továbbítani a Manchester Unitednak, hogy megkönnyítsük ezzel azon szurkolóink dolgát, akik szeretnének membershiphez jutni. Az igényléssel új membershipet is lehet igényelni, vagy a régi, lejárt tagságot is meg lehet hosszabbítani. A kiváltás/megújítás díja 17.200 Ft (37 font), mely egy szezonra szól.

 

 

 

EXTRA AKCIÓ MEMBERSHIPET REGISZTRÁLÓ/IGÉNYLÕ TAGJAINKNAK!

MOST CSAK 1.000 FT/HÓ A MEMBERSHIP ÁRA...

 

Amennyiben 2015. július 25. éjfélig regisztrálod a 2015/16-os szezonra kiváltott, érvényes membership számodat, vagy rajtunk keresztül igényelsz új membershipet, illetve megújítod lejárt membershipedet, a teljes szezonban történõ utazás esetén a 12.000 Ft feletti részt, vagyis 5.200 Ft-ot automatikusan visszatérítünk az utazásnál történõ jelentkezéskor.

HASZNÁLD KI AKCIÓNKAT ÉS REGISZTRÁLJ MOST!

 

 

Amennyiben szeretnél többet tudni szurkolói klubunkról, a jelentkezés feltételeirõl, illetve a tagsági szintekrõl, az alábbi linken megteheted:

 

A SZURKOLÓI KLUBBAL KAPCSOLATOS RÉSZLETES INFORMÁCIÓK

 

Amennyiben regisztrálni szeretnél a következõ szezonra, ezen a linken közvetlenül megteheted megújult regisztrációs felületünkön:

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

Várunk Téged idén is sok szeretettel szurkolói klubunkba!

Csatlakozz közénk és légy Te is Fanatikus!

 

Lakner Péter
elnök
Manchester United Fanatics Klub Magyarország

WE ARE FANATICS.

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!