Van Gaal még két pozícióba igazolna

A Manchester United menedzsere az MUTV-nek adott exkluzív interjúja során felfedte, hogy a nyár folyamán még két pozícióra szeretne játékost igazolni.


Eddig négy játékossal, három poszton erõsödött a csapat. Matteo Darmian, Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger és Morgan Schneiderlin mellett azonban a Vörös Ördögök fõnöke még legalább két érkezõt szeretne a nyári átigazolási szezon folyamán.

 

Amikor Stewart Gardner az MUTV részérõl megkérdezte, hogy várható-e még játékosok érkezése, akkor a holland a következõt válaszolta: "Remélem, mert úgy érzem, hogy még nem vagyunk készen."

 

 

"Már több sajtótájékoztatón is beszéltem arról, hogy az egyensúlyra törekszünk a csapat felépítését illetõen. Jelenleg úgy látom, hogy még legalább két helyen javítanunk kell a csapatom egyensúlyán és amint lehetõség adódik, meg is fogjuk ezt tenni."

 

"Természetesen csak akkor fogunk vásárolni, ha olyan játékost találunk, aki illeszkedik a képbe és megüti az elvárt szintet. Ez lebeg a játékosfigyelõk szeme elõtt, így én biztos lehetek abban, hogy akit javasolni fognak, az meg is birkózik a Premier League kihívásaival."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!