Légy az MU hivatalos tagja!

Fanatikusok figyelem! Itt az idõ, hogy megújítsátok, vagy kiváltsátok az Official membershipet a következõ szezonra! Aki 2015. július 25-ig regisztrálja membership számát, vagy újat igényel nálunk, többszörösen nyer. Légy klubunk tagja és utazz velünk!


Aki július 25-én éjfélig elvégzi a szükséges regisztrációt a regisztrációs felületen, most többszörösen nyer.

 

Az Official membership ára 37 font (17.200 Ft), mely tartalmaz egy ajándékcsomagot, illetve lehetõvé teszi a közös utazásokon való részvételt, mivel kizárólag ennek birtokában tudunk jegyet biztosítani az adott mérkõzésre.

 

Az idei szezontól a membership szám regisztrációja mellett lehetõség van szurkolói klubunk által a lejárt membership megújítására, vagy új tagsági igénylésére. A lehetõségek közül a regisztrációs felületen a jelölt színeknek megfelelõen, értelemszerûen választhattok. A piros mezõn kizárólag a 2015/16-os szezonra érvényes kártyával regisztrálhattok, minden más esetben a zöld mezõn kell igényeteket felénk továbbítani.

 

MOST AKÁR CSAK 12.000 Ft és 10% kedvezmény egész szezonban a Lion Sportnál.

 

Szurkolói klubunk egyedi akcióival most mindenki számára elérhetõvé teszi az Official membershipet. Amennyiben szeretnél velünk utazni és szeretnéd biztosítani, hogy akármelyik hazai mérkõzésen ott lehess a következõ szezonban, váltsd ki most és használt ki mindkét akciónkat egyszerre.

 

 

LÉGY TE IS A MANCHESTER UNITED HIVATALOS KLUBTAGJA ÉS REGISZTRÁLJ ITT!

 

A korábbi felhívásainknak megfelelõen most minden Official membership csak havi 1.000 Ft-ba kerül. Amennyiben velünk utaztok, a membership árának 12.000 Ft feletti részét, vagyis 5.200 Ft-ot teljes egészében jóváírunk az utazásokra történõ jelentkezéskor.

 

Ezen kívül szurkolói klubunk és a Lion Sport megállapodásának értelmében minden Official membershipet kiváltó klubtagunk a következõ szezon során, állandó 10% kedvezményre lesz jogosult az összes United és angol válogatott termék vásárlása esetén.

A kedvezményre jogosító kuponokat augusztus 1-ig fogjuk e-mailben küldeni, így személyes és online vásárlás esetén is érvényesíthetõk lesznek a kedvezmények.

 

Légy a Manchester United hivatalos klubtagja és váltsd ki a membershipet 2015. július 25. éjfélig, mert:

 

- szurkolói klubunkon keresztül biztosíthatod az utazást a hazai mérkõzésekre,

- az ár tartalmaz egy névre szóló klubkártyát és egy exkluzív ajándékcsomagot,

- ha most lépsz, mindössze havi 1.000 Ft-ért megkaphatod,

- egész szezonban 10% kedvezményre leszel jogosult a Lion Sportban.

 

LÉGY TE IS A MANCHESTER UNITED HIVATALOS KLUBTAGJA ÉS REGISZTRÁLJ ITT!

 

Amennyiben szurkolói klubunkról és a tagsági szintekrõl szeretnél többet megtudni, kattints IDE.

 

 

 

Várunk Titeket klubtagjaink közé!

WE ARE FANATICS.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!