Meg kell oldani Rafael helyettesítését

Sir Alex Ferguson legfõbb feladata az lesz a Birmingham City elleni bajnokira való felkészüléskor, hogy szombatra megfelelõ helyettest találjon az eltiltott Rafael pótlására, amelyre számos jelentkezõ akad.


A brazil jobb bekket egy mérkõzésre tiltották el - bár még tart az FA vizsgálata - a Tottenham Hotspur elleni kiállítását követõen, így Sir Alex Fergusonnak a játékos testvére, Fabio, illetve John O'Shea és Wes Brown áll rendelkezésére az ûr kitöltésére.

 

"Rafa helyettesítésén mindenképpen el kell, hogy gondolkozzak, emellett pedig még egy-két helyen tervezek változtatást" - kezdte a skót menedzser pénteki sajtókonferenciáját.

 

"Valószínûleg Fabio ugorhat be a helyére. John O'Shea és Wes Brown is edzésbe álltak már, mindketten játszottak a tartalékok között, úgyhogy õk is bevethetõek. Egyébiránt mindenki más rendben van."

 

 

"Paul Scholes egy órányi játéklehetõséget kapott a tartalékoknál, és ott ült már a Tottenham ellen is a kispadon. Már éppen azt terveztem, hogy beállítom, amikor Rafaelt kiállították."

 

Annyi bizonyos, hogy Sir Alex Fergusonnak óvatosnak kell lennie, amikor összeállítja szombati kezdõcsapatát, ugyanis a Vörös Ördögökre kedden egy elõzetesen nem éppen egyszerûnek tûnõ látogatás vár a Bloomfield Roadon a senkitõl nem félõ Blackpool ellen, amellyel a Manchester United pótolja egyik elmaradt mérkõzését, és megléphet az õket üldözõktõl. Azonban elõször a Birmingham vár még a csapatra, és Sir Alex szerint eljött az idõ, hogy fiai megmutassák, idén csak a United lehet a bajnok.

 

"Az elmúlt években a Birmingham elleni mérkõzések nem hoztak túl sok gólt. Remélhetõleg most majd más irányt vesz ez a trend. Ebben a szezonban remek hazai formával büszkélkedhetünk, és ezt most is folytatnunk kell. Most eljött az idõ, hogy meg se álljunk az idény végéig."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!