Neville: A Unitednek igazolnia kell

Gary Neville szerint a Unitednek a pálya mindkét végén felmerülõ problémáit még az átigazolási szezon vége elõtt meg kellene oldania.


Louis van Gaal csapata 2-1-re kikapott a Swansea otthonában, így ez volt sorozatban a harmadik vereségük a dél-walesi csapat ellen.

 

Bafetimbi Gomis gyõztes gólja, amiben Sergio Romero is sáros volt - David de Gea jövõje továbbra is bizonytalan - valamint Wayne Rooney nyögvenyelõs formája további kérdéseket vetett fel Van Gaal keretével kapcsolatban, miközben az átigazolási idõszak vége (kedd) vészesen közelít.

 

Neville szerint az Old Trafford vezetõsége nem fog hirtelen felindulásból irracionális döntéseket hozni, de úgy gondolja, hogy a mai vereség mindenképpen arra fogja õket ösztönözni, hogy erõsítsenek kapus és csatárposzton.

 

"Nem fognak hirtelen felébredni és azt mondani, hogy: 'A fenébe, elvesztettük a meccset, essünk pánikba és gyorsan igazoljunk négy játékost' - valószínûleg mindig is voltak terveik azt illetõen, hogy kit hozzanak a klubhoz - de amikor nézem a meccseiket...új játékosokra van szükségük" - mondta Neville a Liberty Stadionban.

 

"A kapus-problémát meg kellene oldaniuk. Az egy nagyon nagy probléma. Ha De Gea távozik és nem szereznek egy másik kapust..."

 

"A Manchester United megtapasztalta az elmúlt 25 évben, hogy mi is az a kapus-probléma. Náluk játszott Van der Sar és Schmeichel, de amikor nem találták meg a helyetteseiket, az mindig bajt okozott a pályán."

 

 

"Csatár és kapus - a pálya mindkét végére figyelmet kell fordítani."

 

"Ha Javier Hernandez távozik akkor csak egy csatáruk van. Fellaini szerintem nem csatár. Egy csatáruk van, Wayne Rooney."

 

"A kapusuk Romero, de a meccs elõtt azt mondtam, hogy nem biztos, hogy õ a megoldás, a meccs után pedig ez még jobban megerõsödött bennem."

 

"A Manchester Unitednek a kapus és a csatár-kérdésre is választ kell találnia a következõ két napban."

 

"Remélhetõleg ez úgy fog megoldódni, hogy De Gea marad és igazolnak egy csatárt."

 

"Most, hogy Jonny Evans eligazolt, azt mondanám, hogy egy középhátvéd is kellene, de három üzletet kötni a következõ 48 órában szinte teljesen lehetetlen feladat."

 

"Sokkolónak tartanám ha nem igazolnának csatárt. Valaminek történnie kell."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!