Sir Bobby, a kíváncsi

Mi a közös Michael Owenben, Davor Sukerben, Gary Neville-ben, John Barnesban, Bryan Robsonban, Howard Webb-ben és a footgolfban? A válasz SoccerEx, a világ legnagyobb labdarúgó kongresszusa, mely szeptember 7-9 között várja az érdeklõdõket Manchesterben.


A brit szövetségnek ez egy remek lehetõség, hogy bemutassa a nagyvilág legbefolyásosabb üzletembereinek a footgolfot. Michael O'Connor, a FIFG és a UK FootGolf Association elnöke megragadva a lehetõségeket új barátokat és támogatókat szerzett szeretett sportágának.

 

 

Gareth May, a UK Development vezetõje elmondta, hogy a SoccerEx a világ legnépszerûbb sportágának az egyik legnagyobb rendezvénye. "Jelen vannak a FIFA, az UEFA képviselõi, valamint más tisztviselõk, szponzorok, játékosok és vezetõk. Az UKFG meghívott vendégként vesz részt a SoccerEx rendezvényén, mely során örömmel mutatják be az érdeklõdõknek ezt a feltörekvõben lévõ, rendkívül szórakoztató sportágat. Természetesen a lelkes játékosok mellett szponzorokat is igyekeznek ez idõ alatt találni, hogy minél szélesebb körbe eljuthasson a footgolf.

 

 

Az eseményen Sir Bobby Charlton is részt vett és kíváncsian szemlélte a footgolfos stand körüli felhajtást.


www.fifg.org

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!