Sir Bobby Charlton betegsége elszomorítja a United családot

A Manchester United hivatalos közleményt jelentetett meg arra a hírre reagálva, hogy Sir Bobby Charltont demenciával diagnosztizálták.


Anglia és a klub 83 éves legendája játékosként háromszor nyerte meg az angol bajnokságot, egy-egy alkalommal a BEK-et és az FA-kupát, illetve a válogatottal 1966-ban a világbajnokságot is.

 

Norma Charlton asszony erősítette meg a férjével kapcsolatos hírt annak reményében, hogy segítsen vele másoknak, miután Sir Bobby testvére, Jack és közeli barátja, illetve egykori csapattársa, Nobby Stiles is emiatt a betegség miatt hunytak el.

 

"A Manchester Unitednél mindenkit elszomorít a Sir Bobby Charltont sújtó borzasztó betegség és továbbra is minden támogatást és szeretetet megadunk Sir Bobby-nak és családjának" - áll a klub hivatalos közleményében.

 

Sir Bobby a történelem második legtöbb Manchester United mérkőzésén pályára lépett játékosa - 758 mérkőzéssel listavezető volt, amíg Ryan Giggs 2008-ban meg nem előzte őt - és egyértelműen a klub történetének egyik legnagyszerűbb játékosa.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!