Neville a manchesteri derbirõl

Gary Neville is végignézte a gól nélküli manchesteri derbit, viszont úgy gondolja, hogy mind a két csapatot megérdemelten tapsolták meg a szurkolóik a meccs végén.


A United cserejátékosa, Jesse Lingard kapufát talált a meccs vége felé, valamint Chris Smallingnak volt még egy jó próbálkozása amit Joe Hart remekül védett, de a két bajnokjelöltnek végül meg kellett elégednie egy-egy ponttal, aminek eredményeként a City - jobb gólkülönbségének köszönhetõen - újra átvette a vezetést a Premier League tabelláján.

 

Louis van Gaal elárulta, hogy csalódott amiért nem szerezték meg mind a három pontot, de a klub legendája, Neville szerint a város mindkét csapata bátorságot nyerhet a tegnapi találkozóból.

 

"Mindkét fél szurkolói megtapsolták a csapatukat, mert felfogták, hogy nagy munkát végeztek" - mondta Gary Neville, a Sky Sports szakértõje.

 

"Mindig arról beszélünk, hogy mennyire izgalmas és mennyire õrült bajnokság a Premier League, de ma két olyan csapatot láthattunk amelyek az egész meccsen végig koncentráltak."

 

"Sok minden tetszett ezen a találkozón és tudom, hogy ez talán nem hangzik jól, mert mi a gólokat és a nagy, sorsdöntõ pillanatokat imádjuk, de úgy éreztem, hogy egy fontos meccset nézek, két olyan csapat összeütközését, akik remekül felkészültek az ellenfelükbõl."

 

"Kevés helyzet volt, és azok között is sokat kellett várnunk, de a második és negyedik helyet elfoglaló két csapat között hasonló meccsre számít az ember."

 

 

"Néha viszont túl óvatosan játszottak, senki sem akart kockázatot vállalni. Szerintem a City jobb volt az elsõ félidõben, viszont úgy gondolom, hogy összeségében a Manchester United volt jobb egy olyan meccsen, ahol nagyon fontos volt a labdabirtoklás."

 

"A 60. és a 69. perc között egyre több akció volt, elkezdett éledezni a játék - úgy tûnt, hogy a United áttörhet a kékek védelmén, de az is benne volt, hogy a City kontratámadással fog gólt szerezni, viszont Marouane Fellaini, aztán Martin Demichelis beállása után újra megállt a játék."

 

"Az utolsó 5 percben Jesse Lingardnak volt egy remek helyzete, valamint mind a két csapat nyert egy pár pontrúgást, de nehéz volt igazán komoly helyzetet teremteniük."

 

"Annak fényében, hogy a két legjobb játékosuk - Sergio Agüero and David Silva - hiányzott, a City nagyon elégedett lehet."

 

"Louis van Gaal talán azt gondolhatja, hogy a második félidõben megnyerhették volna a mérkõzést, ugyanakkor értékelni fogja, hogy fegyelmezetten játszottak annak ellenére, hogy egy nehéz héten vannak túl."

 

"Elutaztak Moszkvába, meglátogatták a Goodison Parkot és játszottak egy manchesteri derbit. Azután ami az Arsenal ellen történt (3-0-s vereség), szerintem szó nélkül elfogadta volna a héten elért eredményeket."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!