Pereira: A United tett azzá a játékossá, aki vagyok

Andreas Pereira hiszi, a Manchester United játékosaként mindennap tanul, és elismeréssel beszél arról, hogy a klub miként segítette õt felnõni magánemberként és játékosként egyaránt.


A középpályás címlapon szerepel a Manchester United Middlesbrough elleni Ligakupa mérkõzésének programfüzetén, ebben a sorozatban pedig már sikerült maradandót alkotnia, hiszen az elõzõ fordulóbeli, Ipswich Town elleni 3-0-s gyõzelembõl parádés szabadrúgásgóllal vette ki a részét.

 

Nagyszerû módon sikerült emlékezetessé tennie pályafutása elsõ felnõtt csapatban kezdõként történõ pályára lépését, amelyet követõen a 19 éves játékos egyre gyakrabban tûnt fel a Vörös Ördögök meccsnapi keretében. Kijelentette, hálás a Louis van Gaal kezei alatt megtanult leckéknek, és nagyszerû képzésben lehetett része korábban a Unitednél, illetve a PSV Eindhovennél, utóbbi helyen 9 évet lehúzva, mielõtt az Old Traffordra igazolt volna.

 

"A PSV sokat segített nekem, amikor fiatal voltam, a United pedig segített azzá a játékossá válnom, aki ma is vagyok" - kezdte Pereira a meccsnapi programfüzetben adott exkluzív interjút.

 

"Mindent megadtak nekem, amit meg kellett tanulnom, itt pedig minden nap tanulok valamit. A Unitednél a pályán kívüli dolgokra is megtanítottak, hogy miként viselkedjek a családdal, és hogyan legyek ember. Ez a rész is nagyon fontos, nem csak a futballal kapcsolatos rész, hanem az azon kívüli élet is. Ebben a PSV is nagy segítségemre volt."

 

"Természetesen nagyszerû együtt dolgozni a menedzserrel. Ha jól teljesítesz, és megfelelõ edzésmunkát végzel, akkor berak a csapatba. Megbízom benne, az pedig nagyszerû érzés, hogy van, aki lehetõséget biztosít számodra. Ha valamit elrontasz, õ elmondja neked, viszont ha valamit jól csinálsz, akkor azt is. Mindenben sokat segít."

 

 

Pereira reméli, az Old Traffordon Van Gaaltól újabb bizonyítási lehetõséget kap majd szerda este a Middlesbrough elleni találkozón. Ha bekerül a csapatba, mindent megfog tenni, hogy újra eredményes lehessen rögzített szituációból.

 

"Ha adódik a lehetõség, hogy szabadrúgást végezhess el, és gyakorlod az ilyen szituációkat, akkor néha olyan érzésed támad, hogy gólt fogsz belõle szerezni. Magabiztosnak érzed magad, az pedig nagyon jó érzés, mikor látod a labdát bemenni" - tette hozzá.

 

"Nagyon sok idõt töltök a gyakorlásukkal, de emellett megpróbálok a játékom minden aspektusán fejleszteni, nem csak különösen egy dolgon. Gyakorlom a szabadrúgásokat, a lövéseket, a cseleket - mindent."

 

"Remélhetõleg szerdán újra lehetõséget kapok, és reményeim szerint megmutathatom a menedzsernek, a játékostársaimnak, és a stadionban lévõ összes szurkolónak, hogy mit tudok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!