Pereira: Mennünk kell tovább

Andreas Pereira úgy érzi, a létfontosságú, Chelsea elleni bajnoki tökéletes alkalom lesz arra, hogy gyorsan talpra álljon a csapat a Stoke elleni kudarcból.


A brazil U20-as játékos a Britannia Stadiumban lejátszott találkozó utolsó részében lépett pályára Ander Herrera helyett, ám nem tudott segíteni csapatának, mely Bojan Krkic és Marko Arnautovic góljaira képtelen volt válaszolni.

 

A sûrû ünnepi forgatag azt jelenti, hogy a Stoke elleni meccs lefújása után 48 óra sem telik el és már ismét pályán lesznek a játékosok és Pereira úgy látja a hétfõi meccset, mint egy esélyt az elõrelépésre.

 

"Úgy gondolom, jobbak voltunk a második félidõben, de be kell lõni a helyzeteinket" - mondta Pereira a ManUtd.com-nak.

 

"Persze a Stoke igazán jól játszott, de azt hiszem, csak magunkra kell figyelnünk és meggyõzõdni arról, hogy jobbak vagyunk ennél. Nincs sok idõ a következõ találkozóig, úgyhogy túl kell lépnünk ezen és el kell felejteni a vereséget."

 

"Csak továbbra is keményen kell dolgoznunk és össze kell tartanunk most. A hétfõi meccsre kell koncentrálnunk és a három pont érdekében biztosra menni, hogy jobban tudunk teljesíteni. Nagyon fontos, hogy megszerezzük a három pontot a következõ mérkõzésen."

 

 

A szombati kudarc ellenére Pereira megdicsérte a United szurkolóit, akik elutaztak a találkozóra és kiemelte, hogy a csapat ezt a támogatást szeretné megköszönni egy Chelsea elleni gyõzelemmel.

 

"A szurkolók mindig csodásak. Mindig szurkolnak nekünk, aminek nagyon örülünk. Meg kell mutatnunk nekik elismerésünket azzal, hogy hétfõn három pontot szerzünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!